VIDEO Aurel Pădureanu vrea să facă un spectacol în memoria Corneliei Catanga la Sala Palatului: „Dorul e mare”

Aurel Pădureanu a luat o decizie importantă la doi ani de la moartea artistei Cornelia Catanga. Îndrăgitul lăutar, în vârstă de 72 de ani, vrea să organizeze un mare concert în memoria artistei. Pădureanu vrea să ceară și ajutor din partea celor pe care îi cunoaște pentru a organiza spectacolul.

24 feb. 2023, 19:51
VIDEO Aurel Pădureanu vrea să facă un spectacol în memoria Corneliei Catanga la Sala Palatului: „Dorul e mare”

Aurel Pădureanu a luat o decizie la doi ani de la moartea Corneliei Catanga. Acesta își dorește să facă un eveniment în memoria artistei. În exclusivitate pentru Antena Stars, lăutarul a mărturisit că vrea să facă și parastasul la un restaurant, după ce a renovat mormântul. „Durerea din suflet nici acum n-a trecut. Pregătim ce e normal să facem. O să chem și eu câteva femei, o să fac parastasul la un restaurant. Da (n.r. a renovat la mormânt), tăticule, am făcut acolo lucrare. Nu vă mai spun banii pentru că n-are sens să vă spun, că zic nenorociții că am făcut bani, știi că ni se predică de 2000 de ani să ne iubim, și noi ne sfâșiem între noi ”, a mărturist Aurel Pădureanu, pentru Antena Stars.

Lăutarul susține că nu se lasă până când nu va reuși să facă spectacolul în memoria Corneliei Catanga. Aurel Pădureanu speră că evenimentul va avea loc cel târziu în luna mai, anul acesta.

Gestul impresionant făcut de Aurel Pădureanu, când a dezgropat-o pe Cornelia Catanga: „Pe zi ce trece, dorul este tot mai mare”
Aurel Pădureanu vrea să ceară și ajutor din partea celor pe care îi cunoaște pentru a organiza spectacolul. Lăutarul a ținut să precizeze că își dorește să vină la eveniment toți cei ce nu au fost prezenți când a murit artista.

„După un an de zile a trebuit să o scot, am fost la Sanepid, am scos-o și am făcut lucrare acolo. Mi se pun piedici și mă lupt, au făcut toți concerte la Sala Palatului și ea care a fost o stea de primă linie în constelația muzicii lăutărești, să nu pot să fac… Nu mă las până nu-l fac, eu am vrut să-l fac acum când împlinește 2 ani, dar trebuie să te pregătești, dacă faci un concert la Sala Palatului, să faci o repetiție, trebuie să iasă la un nivel mai înalt, să reușesc poate îl fac în aprilie, în mai, dar nu mă las până nu-l fac, o să merg la toți oamenii de afaceri pe care îi cunosc să mă ajute, vorbesc cu cine oi vorbi, este imposibil”, a adăugat lăutarul la Antena Stars.

Aurel Pădureanu dă cărţile pe faţă despre aşa-zişii prieteni care au dat bir cu fugiţii după moartea Corneliei Catanga: „Nu m-a sunat nimeni, nici cei care îmi erau apropiaţi înainte de a muri Cornelia, să mă întrebe ce fac. Absolut nimeni”

Artistul trăiește cu dorul în suflet de când Cornelia Catanga a murit. Aurel Pădureanu are mare grijă să se ocupe de toate treburile pe care le are de făcut, iar bineînțeles că nu a uitat de renovarea mormântului artistei.