Aurel Pădureanu, îngenuncheat de durere la parastasul de nouă luni al Corneliei Catanga

Aurel Pădureanu a fost copleșit de durere la parastasul de nouă luni al Corneliei Catanga. Artistul și-a comemorat soția conform tradițiilor, iar momentul a fost unul sfâșietor.

21 dec. 2021, 20:57
Aurel Pădureanu, îngenuncheat de durere la parastasul de nouă luni al Corneliei Catanga

Aurel Pădureanu a făcut parastasul de nouă luni al soției sale, regretata artistă, Cornelia Catanga, iar momentul l-a copleșit de emoție.

Cum va fi onorată Cornelia Catanga, „regina muzicii lăutărești”. Aurel Pădureanu rupe tăcerea despre dorința secretă a artistei: „Vreau să fiu lângă ea și pe cealaltă lume, să n-o las singurică”

Soțul cântăreței respectă toate tradițiile, astfel că recent i-a făcut parastasul, iar Aurel Pădureanu a făcut confesiuni emoționante despre cum decurge viața în lipsa celei care i-a fost alături la bine și la greu.

Aurel Pădureanu, doborât de durere atât fizic cât și emoțional, a mărturisit că suferă îngrozitor după femeia care i-a fost alături 30 de ani și nu poate concepe sărbătorile de iarnă fără îndrăgita lui soție.

Cornelia Catanga s-a stins din viață după ce s-a îmbolnăvit de o formă gravă de COVID, iar Aurel Pădureanu și fiul lor nu și-au revenit din șocul pierderii marii artiste. De asemenea, Aurel Pădureanu s-a confruntat și cu probleme financiare, iar băiatul său a fost singura alinare.

Acum, în pragul sfintelor sărbători, artistul simte cel mai mult lipsa celei care i-a fost parteneră de viață și a mărturisit că nu poate concepe viața fără ea.

„Au trecut 9 luni de când ne a părăsit. Facem sărbătorile fără ea. După 33 de ani, este primul Crăciun fără ea. Nu știe nimeni ce e in sufletul meu. Mi e greu sa vorbesc la trecut, o simt în permanenta lângă mine. Ea ne trimite mereu semnale. Nu pot sa concep viata fără ea, consider ca e plecata undeva și o sa vina, o aștept.”, a mărturisit Aurel Pădureanu.

Aurel Pădureanu, vise premonitorii cu Cornelia Catanga: ”A venit lângă mine în pat și mi-a zis să …”

Aurel Pădureanu a spus că Cornelia Catanga i-a apărut în vis ca și cum s-ar așeza lângă el, iar imediat după i-a spus să aibă grijă de băiatul lor, Alexandru. El a spus că visul s-a simțit cât se poate de real.

Aurel Pădureanu răbufneşte la 8 luni de la moartea Corneliei Catanga: „Îi blestem pe toți care au băgat-o în pământ”

”Mă rog și în permanență vreau să-mi trimită un mesaj, am visat-o de două ori, a venit lângă mine și în pat și mi-a zis >. Vă rog să mă credeți că e parcă e ca o mână protectoare, fără discuție e în prezent lângă mine.”, a spus Aurel Pădureanu.

Aceasta a mărturisit recet cât de mult îi duce dorul soției, dar și că nu vrea să o dezgroape, ci să îi facă un cavou.

„Pentru mine va fi cel mai trist Crăciun, să moară tovarășul meu de viață, inelul meu de siguranță. Se împlinesc 9 luni de zile de când a murit. După un an de zile, îi scot pământul și pe lângă ea fac mormântul meu. Trăiesc cu regretul ăsta și înnebunesc. Nu vreau să o dezgrop, doar să scot pământul și să fac un mic cavou.

Acum un an, când am făcut pomul de Crăciun și pe data de 10 ianuarie am vrut să-l dau jos, a început să plângă. Mi-a zis: «Sunt convinsă că poate la anul nu mai apuc să-l mai fac, poate nu mai apuc nici Paștele». A făcut în trecut stop-cardiorespirator, a avut un stent la inimă. Mie mi-a murit și un copil, am pierdut și casa”, a declarat Aurel Pădureanu la „Teo Show”.

Pe 26 martie, Cornelia Catanga a murit. Regretata cântăreață de muzică populară era internată la un spital din Capitală, însă medicii nu au mai putut să o salveze.