Aurel Pădureanu răbufneşte la 8 luni de la moartea Corneliei Catanga: „Îi blestem pe toți care au băgat-o în pământ”

Aurel Pădureanu răbufneşte la opt luni de la moartea Corneliei Catanga. Una dintre cele mai apreciate cântăreţe de muzică lăutărească s-a stins din viaţă în luna martie a acestui an. Familia ei suferă în continuare după dispariţia artistei.

15 nov. 2021, 21:01
Aurel Pădureanu răbufneşte la 8 luni de la moartea Corneliei Catanga: „Îi blestem pe toți care au băgat-o în pământ”
Aurel Pădureanu răbufneşte la opt luni de la moartea Corneliei Catanga

Aurel Pădureanu răbufneşte la 8 luni de la moartea Corneliei Catanga. Soțul artistei vrea să-i îndeplinească ultima dorință, lăsată cu gură de moarte: să-i construiască un cavou. Dacă nu i se va aproba, a declarat că va pleca din țară, definitiv, alături de fiul lui.

Citeşte şi: Aurel Pădureanu, din nou, în doliu. Sora artistului a murit: „Sunt copleşit de durere”

Aurel Pădureanu răbufneşte la 8 luni de la moartea Corneliei Catanga

Vreau ca atunci când împlinește un an să încerc, dacă e posibil, pentru că a murit cum a murit, să-i îndeplinesc dorința.

Pentru că dorința ei a fost să n-o bag în pământ. Să fie cimentat mormântul, să fie un cavou. Asta e dorința mea supremă și a ei, că a lăsat-o cu gură de moarte.

După ce că a fost înmormântată de sistem cum a fost, a fost băgată în pământ forțat… Nu am dreptul să fac un cavou? Dacă nu mi se aprobă asta, deși nu știu acum cum se procedează, o să plec din țară și eu, și copilul meu și îi blestem pe toți care au băgat-o în pământ să pățească și ei ce am pățit eu cu nevasta mea.

Vreau doar un cavou, acolo, să cimenteze pe lângă ea, nu vreau s-o scot. A fost dorința ei. Să nu fie băgată în groapă, că spunea că «mie mi-e frică și de o gânganie».

Și uite că a ajuns să fie băgată în groapă forțat, pentru că dacă eram lăsat atunci în perioada aia două zile ca să stau liniștit, să n-o îngrop de urgență, poate reușeam să-i fac cavoul. Dar am fost forțat de oameni, de sistem, s-o îngrop imediat.

Ea nu a murit de Covid, a murit din cauza unui stop cardio-respirator. Au băgat-o ei la Covid că așa au vrut! Ea a murit de stop cardio-respirator, nu a avut nimic cu Covidul. Ăștia au făcut nenorociri mari. Toți care au fost în perioada aia și i-a coordonat, cum să spun eu, pandemia, au făcut nenorociri.

Eu nu cer altceva nimic de la cei care trebuie să-mi dea aprobare decât să-i fac un cavou pe lângă coșciugul ei, să cimentez acolo. Atât! Să am și eu satisfacția că am făcut ce ea a lăsat cu gură de moarte. Și aș mai vrea să fac ceva pentru Cornelia”, a declarat Aurel Pădureanu pentru Cancan.ro.