Aurel Pădureanu, prima declaraţie după moartea Corneliei Catanga. „Ne-au nenorocit! Au băgat-o ăștia la Covid-19!”

Aurel Pădureanu a făcut primele declarații după moartea Corneliei Catanga.

26 mart. 2021, 12:21
Aurel Pădureanu, prima declaraţie după moartea Corneliei Catanga. „Ne-au nenorocit! Au băgat-o ăștia la Covid-19!”

Aurel Pădureanu, prima declaraţie după moartea Corneliei Catanga. Fostul soț al regretatei interprete originare din județul Buzău a confirmat că vedeta a decedat din cauza unui stop cardiorespirator undeva în jurul orei 4:00, în dimineața zilei de vineri, 26 martie, după ce fusese internată în spital cu o seară înainte.

Aurel Pădureanu, prima declaraţie după moartea Corneliei Catanga

Artistul este extrem de supărat de situația neplăcută prin care trece, deși din primăvara anului trecut nu mai făcea un cuplu cu Cornelia Catanga. Moartea acesteia a lăsat un gol imens în sufletul său, mai ales că au fost împreună 33 de ani. Aurel Pădureanu consideră că regretata cântăreață nu era infectată cu noul tip de coronavirus, deși așa s-a spus. „Azi noapte a ajuns la spital, a făcut stop cardio-respirator! Nu este Covid, au băgat-o ăștia la Covid, că așa vor ei! Vor ei… ne-au nenorocit! Nu pot să dau mai multe detalii, că sunt în situația în care sunt. Vă rog să mă iertați!”, a declarat Aurel Pădureanu pentru Fanatik.

Cornelia Catanga, mărturie cutremurătoare făcută cu patru luni înainte să moară. „Nu mai am bani nici de pâine!”

Cornelia Catanga a murit fulgerător vineri, 26 martie 2021, de Covid-19, după cum arată testul făcut înainte de a fi internată la Spitalul Universitar din Capitală.

Aurel Pădureanu nu are bani să o înmormânteze pe Cornelia Catanga. „Este o moarte în mizerie!”

Cornelia Catanga a murit la 63 de ani din cauza COVID

”Din pacate, Cornelia Catanga s a prapadit. Sunt impietrita, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a rapus o, acum o ora, la Spitalul Universitar din Capitala. Dumnezeu sa o ierte!”, a scris Mara Bănică, vineri, pe pagina sa de Facebook.