Aurelian Bădulescu a demisionat din funcția de președinte interimar al PSD Sector 3

Fostul viceprimar al Capitalei, Aurelian Bădulescu, a demisionat din funcția de președinte interimar al PSD Sector 3. Politicianul și-a anunțat decizia printr-o postare publicată pe Facebook.

23 nov. 2020, 20:25
Aurelian Bădulescu a demisionat din funcția de președinte interimar al PSD Sector 3

Aurelian Bădulescu și-a anunțat demisia din PSD Sector 3 după ce într-o postare anterioară a făcut referire la iohannism, o doctrină de distrugere a identității naționale și de renaștere a internaţionalismului marxist. Fostul viceprimar al Capitalei a precizat că regretă postarea catalogând-o ca una ”impulsivă”.

Citește și: Aurelian Bădulescu a postat o fotografie care îl înfăţişează pe Iohannis ca Hitler. PNL somează PSD să-l excludă din partid

”Regret profund această postare impulsivă și îmi cer scuze tuturor celor pe care i-am lezat prin acest gest, deși nu am intenționat nicio clipă acest lucru. Sub nicio formă, acțiunea mea nu a implicat partidul din care fac parte. Îmi asum greșeala și demisionez din funcția de președinte interimar al Organizației PSD Sector 3” , a declarat acesta.

Aurelian Bădulescu  a ținut să precizeze că postarea sa nu a avut nicio legătură cu partidul din care face parte și a demisionat din funcția pe care o deținea. Cu toate acestea, Bădulescu va rămâne în PSD și va lupta pentru a câștia alegerile de pe 6 decembrie.

”Rămân în continuare un social-democrat convins și voi lupta alături de toți colegii mei pentru a câștiga alegerile din 6 decembrie. Fac un apel către fiecare român, care a avut de suferit ca urmare a incompetenței și cinismului PNL , să vină la vot. Doar la urne putem să facem România bine!” , susține Aurelian Bădulescu.

PNL a reacționat în urma postării fostul viceprimar în care apărea o fotografie cu Klaus Iohannis ca Hittler și a ”somat” PSD să îl excludă din partid de urgență pe Aurelian Bădulescu și să se delimiteze de atacurile acestuia la adresa președintelui Klaus Iohannis.

”Atacurile suburbane ale unor reprezentanți ai PSD la adresa președintelui Klaus Iohannis sunt revoltătoare și depășesc orice limită a polemicii politice, aducând atingere demnității umane prin retorica degradantă promovată” , se arată în comunicatul PNL, conform G4Media.