Aurelian Bădulescu ar putea candida la Primăria Sectorului 3. „Mâna dreaptă” a lui Firea, în locul lui Robert Negoiţă?

Aurelian Bădulescu ar putea fi propunerea PSD pentru Primăria Sectorului 3, în locul lui Robert Negoiţă. Numele viceprimarului Capitalei ar fi susţinut în discuţiile din interiorul partidului chiar de primarul general Gabriela Firea, au precizat surse social-democrate, citate de Ştirileprotv.

RomaniaTV.net
22 iul. 2020, 14:30
Aurelian Bădulescu ar putea candida la Primăria Sectorului 3. „Mâna dreaptă” a lui Firea, în locul lui Robert Negoiţă?

De altfel, Bădulescu s-a poziţionat împotriva actualului primar al Sectorului 3, conform Ştirileprotv.  Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Aurelian Bădulescu l-a criticat dur pe Robert Negoiță, despre care a spus că ar fi: „un profitor! un oportunist! şi-un căpușar al banului public pentru propriile interese!”.

Aurelian Bădulescu este considerat un apropiat al edilului Capitalei. În perioada în care nu a putut conduce Primăria Capitalie, Gabriela Firea şi-a delegat atribuţiile către Bădulescu.

Actualul viceprimar al Capitalei s-a făcut remarcat după ce a ajuns în centrul unor scandaluri, având un limbaj deplasat în unele cazuri.

Gabriela Firea îi oferă din nou lui Nicuşor Dan postul de viceprimar: „Primăria are doi viceprimari, s-ar putea înţelege cu Bădulescu”

Ultimul scandal în care a fost implicat a avut loc la începutul lunii iunie, când Bădulescu a apărut neinvitat la conferinţa de presă pe care Nicușor Dan o convocase, pentru a prezenta nerealizările din mandatul Gabrielei Firea. Bădulescu a început să se certe cu Nicuşor Dan, cei doi fiind la un pas de a se lua la bătaie.

Nicuşor Dan, despre scandalul cu Aurelian Bădulescu: „Au fost două motive pentru care a fost acolo”