Aurelian Bădulescu o apără pe Firea după atacurile lansate de Robert Negoiţă: Minte de îngheaţă apele

Aurelian Bădulescu îi ia apărarea Gabrielei Firea după ce Robert Negoiţă a vorbit la România TV despre dezastrul lăsat în urmă de companiile municipale. 

29 sept. 2020, 12:23
Aurelian Bădulescu o apără pe Firea după atacurile lansate de Robert Negoiţă: Minte de îngheaţă apele

Aurelian Bădulescu susţine că Robert Negoiţă minte şi că, de fapt, acesta îşi doreşte o majoritate cu PSD la nivelul Consiliului Local. 

„L-am auzit pe domnul Negoita cum mințea de ingheata apele. A venit el sa ne zica ce a constatat la nivelul companiilor municipale. Pai domnule Negoita, care ești disperat să faci majoritate cu noi ca altfel va trebui să faci cu PNL-ul, nu ți-e rușine sa vorbeşti despre ce ai făcut în companii?

Ascultătorii sa inteleaga ca domnul Negoita vrea o majoritate la nivelul Consiliului Local formată din consilieri PSD, pentru că el cu partidul lui au obtinut 5 consilieri locali. Consiliul Local decide bugetul primarilor mafioti ca el. Genul asta de primar care bagă mâna peste cot, este speriat că vor afla cetățenii cum el şi acoliţii lui au furat din companiile de acolo.

Eu am castigat cel mai mare nr de consilieri generali”, a declarat Aurelian Bădulescu la România TV

Robert Negoiţă, atac dur la adresa Gabrielei Firea: M-am săturat să fiu oprit de cetăţeni care îmi reproşează că nu au apă caldă

Robert Negoiţă a declarat la România TV că era oprit pe stradă de cetăţeni din cauza Gabrielei Firea. Primarul sectorului 3 spune că oamenii îi reproşau lui faptul că nu au apă caldă sau că sunt gropi în Bucureşti.

„Eu m-am saturat sa fiu oprit de cetateni pe strada care imi reproșează ca nu merge lumina, ca nu au apa calda, ca sunt gropi. Ca sa nu mai vorbim de ce dezastru lasa in urma companiile municipale, RADETUL.

M-am săturat sa fim certati de cetateni din cauza lor. I-am spus Gabrielei Firea si imi spunea ca nu are bani. I-am oferit sprijin. I-am spus ‘îti dau eu bani, iti dau utilaje. Nu mai lucra cu firme care costa de trei ori mai mult’. Nici nu ma auzea. I am spus explicit:’ Măi Gabi, rezultatele astea trebuie imbunatatite”, a declarat Robert Negoiţă la România TV.

Gabriela Firea: Mama domnului Ponta, chipurile, l-ar fi votat pe domnul Dan