Austria introduce controale la punctele de frontieră cu Italia, Slovenia şi Ungaria

Austria face planuri pentru introducerea de controale la un număr de 12 puncte de trecere suplimentare de la frontierele cu Italia, Slovenia și Ungaria pentru a putea gestiona afluxul de migranți, a afirmat marți ministrul de interne Johanna Mikl-Leitner.
Romania TV
16 feb. 2016, 17:14
Austria introduce controale la punctele de frontieră cu Italia, Slovenia şi Ungaria

‘Vor exista diferite măsuri structurale’ care ar putea include garduri similare cu cele de 4 km lungime instalate la postul de trecere a frontierei în Slovenia de la Spielfeld. Măsurile care vor fi aplicate includ controale asupra persoanelor, autovehiculelor și trenurilor, a adăugat ea.

Ministrul de Interne a mai declarat că Austria va introduce cote pentru migranți pentru ore și zile, similare cu cele adoptate de Germania.

‘Vor exista cote zilnice sau pentru fiecare oră și imediat ce se va ajunge la acest număr ne vom opri’, a spus Johanna Mikl-Leitner, fără a preciza despre ce cote este vorba.

Citeşte şi Austria şi Slovenia selectează RIGUROS migranţii la graniţă

Imediat, poliția din Croația a anunțat că a trimis personal suplimentar pentru a întări frontiera cu Serbia, relatează Reuters. ‘Croația a trimis forțe suplimentare la frontieră și polițiști antirevoltă pentru a monitoriza zona de la și din apropierea frontierei cu Serbia’, se precizează într-un comunicat al poliției.

Peste 650.000 de migranți au trecut prin Croația din luna septembrie 2015 în drumul lor spre diferite state occidentale. ‘Șefii polițiilor din Austria, Slovenia, Croația, Serbia și Macedonia se vor întâlni la 18 februarie la Zagreb pentru a discuta situația și a identifica posibile soluții la criza migranților’, se mai menționează în textul citat.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!