Autoare britanică, soția unui român din UK: „Sunt căsătorită de 13 ani și nu m-am dezbrăcat niciodată în fața soțului meu”

După 13 ani de căsătorie, o jurnalistă britanică a mărturisit că nu s-a dezbrăcat niciodată în fața soțului ei. Femeia este căsătorită cu un român care îi respectă decizia.

27 oct. 2022, 09:39
Autoare britanică, soția unui român din UK: „Sunt căsătorită de 13 ani și nu m-am dezbrăcat niciodată în fața soțului meu”

Jurnalista britanică Julie Cook care colaborează cu publicația Metro a declarat că modelul său de familie a fost inspirat de actrița Linda Robson, în vârstă de 64 de ani, care a jucat în serialul „Birds of a Feather” și prezintă emisiunea „Loose Woman”.

„Mi se pare destul de dificil. Nu m-am dezbrăcat niciodată în fața soțului meu, așa că îmi pun pijamalele când intru în baie. Copiii mei m-au văzut dezbrăcată, dar nu și soțul sau foștii parteneri, deoarece mama mea era catolică irlandeză”, a declarat Linda.

Chiar dacă Julie nu este catolică și nu are niciun motiv religios să se ascundă atunci când se dezbracă, ea este complet de acord cu actrița pe care o admiră. Ea spune că dacă mai multe cupluri ar urma exemplul Lindei, cu toții ar avea căsnicii mai fericite.

Julie spune că atunci când trebuie să se pregătească pentru noapte, merge în baie să-și pună pijamaua.

„Așa am procedat mereu, obosită sau nu. La fel, nu-l las pe soțul meu să intre peste mine când sunt în baie, indiferent dacă mă machiez sau, Doamne ferește, am nevoie la toaletă”, a declarat Julie.

Citește și: Video! Ce se întâmplă dacă găsești un BISCUITE sub covorul de la intrarea în apartament?! Ești vizat de hoți și trebuie să anunți poliția urgent

Ce părere are soțul femeii despre acest obicei

Soțil ei s-a obișnuit cu ideea, dar potrivit acesteia, fiind român, are o abordare mai liberă când vine vorba de intimitate. În momentul în care aceasta îi spune „sunt englezoaică”, barbatul se conformează.

„Soțul meu chiar s-a adaptat, își schimbă și el pijamaua atunci când eu nu mă uit. Deci, cu riscul de a părea de modă veche sau ciudată, sunt de acord cu Linda în această privință.

Nu cred că ești mironosiță dacă te pregătești într-o altă cameră, indiferent de cât timp ai fost căsătorită sau într-o relație- cred că înseamnă să ai respect față de sine și că vrei să păstrezi un anumit mister în relația ta”, a adăugat soția românului.

Julie consideră că arta seducției ține și de „a păstra ceva secret”, pentru că altfel se pierde treptat și astfel relația s-ar putea destrăma foarte ușor.

„Am auzit povești despre atât de multe femei care și-au lăsat soții să le vadă toate micile lor secrete: cum își rad părul de pe picioare, cum stau la toaletă când sunt în baie sau cum le privesc atunci când se machiază, nu am înțeles asta niciodată”, a mărturisit jurnalista britanică.

Autoarea spune că renunțarea la intimitate este precum suflatul nasului, râgâitul, scărpinatul în nas, flatulența, vopsirea părului și alte lucruri personale.

„Cum se mai găsesc toți acești oameni atrăgători? Nu e de mirare că atât de mulți oameni au aventuri. Trebuie să păstrați un pic de mister! Dumnezeu știe că există destulă oboseală și plictiseală în viața cotidiană, cu îngrijirea copiilor, cu treburile casnice, carierele și cu naveta”, a mai spus Julie.

Citește și: FOTO: Incredibil! Cum arată Andreea Bănică dezbrăcată, la 44 de ani. Fostul iepuraș Playboy face senzație pe internet