Video! Ce se întâmplă dacă găsești un BISCUITE sub covorul de la intrarea în apartament?! Ești vizat de hoți și trebuie să anunți poliția urgent

Hoții inventează zi de zi noi metode pentru a pătrunde în casele oamenilor. Nu mulți s-ar gândi că dacă ar găsi un biscuite sub preșul de la intrare, casa lor ar putea sa fie praduită de hoți.

24 oct. 2022, 22:14
Video! Ce se întâmplă dacă găsești un BISCUITE sub covorul de la intrarea în apartament?! Ești vizat de hoți și trebuie să anunți poliția urgent

Hoții inventează zi de zi noi metode pentru a pătrunde în casele oamenilor. Cu toții știm că au cod alor lor prin care încearcă să pătrundă în locuințe fără să dea de bănuit. Totuși ce legătură ar avea un biscuite în toată această treabă? Ei bine există o legătură.

Ce semnficație are pentru hoți biscuitele pus sub preș

O tânără a postat un filmuleț pe Tik-Tok, în care trage un semnal de alarmă celor care găsesc un biscuite sub preșul de la intrare. Ei bine aceasta le spune internauților că prin intermediul acelui biscuite hoții știu dacă au sau nu cale liberă spre sparge locuința cu pricina.

Femeia le explică urmăritorilor săi că dacă biscuitele este sfărâmițat, atunci hoții înțelehg că este cineva în locuință și nu pot intra, iar dacă acesta rămâne intact hoții știu că pot intra în locuința cu pricina. Unii internauți au ținut să-i mulțumească pentru sfat, iar alții au început cu diverse glumițe pe seama filmulețului cu pricina.

@laura_charaba ați pățit vreodată sa găsiți un biscuit sub preș? #trucuri #romania #viral #hoti ♬ sunet original – laura_charaba

Ce sfaturi ne dau polițiștii pentru a ne păzi locuințele

Unul dintre cele mai importanye sfaturi pe care ni le dau polițiștii este ca de fiecare dată să încuiem ușa locuinței, chiar dacă ne aflăm în ea. Un al doilea sfat foarte important este atunci când cineva ne sună la sonerie, să ne uităm pe vizor de fiecare dată. De asemenea dacă locuiți la bloc și vă sună la interfon cineva, nu deschideți dacă nu cunoașteți persoanele. Foarte important este să întrebați atunci când vedeți că intră cineva în bloc pe cine caută și unde dorește să meargă. Poliția ne mai sfătuiește și să nu intrăm în lift cu persoane pe care nu le cunoaștem, iar dacă locuim la parterul blocului să montăm gratii la toate ferestrele pe care le avem în locuință. Asiguraţi-vă locuinţa cu două-trei tipuri de încuietori diferite şi utilizaţi-le pe toate. Unul dintre cele mai de preț sfaturi este să nu țineți în locuință sume foarte mari de bani.

Citește și: Tolea Ciumac a uitat de primul său copil. Cum arată acum Magda Ciumac și fiul pe care îl are cu aceasta

Citește și: Daniela Crudu urmează să fie mamă! Cine este tatăl copilului: „E un băiat care e cuminte, e potrivit pentru mine”