Autobiografiile lui Michelle şi Barack Obama vor fi publicate în limba română. Când se lansează primul volum

Publicat: Miercuri, 18 Iulie 2018 12:45 // Actualizat: Miercuri, 18 Iulie 2018 12:45 // Sursa: romaniatv.net

Volumele scrise de fostul preşedinte al Statelor Unite, Barack Obama, şi de fosta primă doamnă, Michelle Obama, vor fi publicate în limba română de editura Litera.

Autobiografia lui Michelle Obama, "Povestea mea", va fi publicată prima, data apariţiei fiind stabilită la nivel global pentru 13 noiembrie. Volumul va fi lansat în România în format tipărit şi în format electronic. Titlul în engleză este "Becoming" şi va fi publicat în 25 de limbi.

Cartea va fi disponibilă în România la precomandă cu preţ special şi din 13 noiembrie în online şi în toate librăriile din ţară la preţul de 49,90 de lei.

Detaliile despre cartea fostului preşedinte Barack Obama, inclusiv titlul acesteia, precum şi data publicării, vor fi anunţate ulterior, scrie News.ro.  

În memoriile ei, Michelle Obama îi invită pe cititori în lumea sa, făcând o cronică a experienţelor care au format-o, pornind de la copilăria trăită în partea de sud a oraşului Chicago, trecând prin anii în care a fost director executiv şi a trebuit să îmbine responsabilităţile de mamă cu cele profesionale, şi ajungând la anii petrecuţi la cea mai vestită adresă din lume. Descrie cu sinceritate şi cu inteligenţă vie reuşitele şi dezamăgirile, atât din plan public, cât şi din cel personal, relatându-şi povestea aşa cum a trăit-o, folosindu-se de propriile ei cuvinte şi aşa cum doreşte ea. Plină de căldură, de înţelepciune şi de revelaţii, "Povestea mea" este o însumare neobişnuit de intimă ce vine din partea unei femei inimoase şi plină de caracter, care a sfidat necontenit aşteptările - şi a cărei poveste ne inspiră.

Citând propria declaraţie a lui Michelle Obama: "Procesul de scriere al acestei cărţi a fost pentru mine unul revelator şi plin de însemnătate. În răstimpul până la publicarea cărţii Becoming în toamna aceasta, sper că şi voi vă veţi gândi la propriile poveşti, şi am încredere că asta vă va ajuta să deveniţi orice doriţi. Poveştile voastre sunt cele pe care le aveţi acum şi pe care le veţi avea mereu şi sunt poveştile pe care trebuie să vi le asumaţi".

Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7383
RON
16 Feb
noapte -3 °
zi 9 °
Ultimele joburi adaugate
24 H