Autobuze noi, cumpărate degeaba. Oamenii din Buftea merg cu maşinile vechi

Sute de oameni se înghesuie ca sardelele în microbuze, în timp ce autobuzele nou-nouţe cumpărate de primărie stau degeaba în parcare. Se întâmplă la Buftea, iar călătorii suferă pentru că cei mai mulţi dintre consilierii judeţeni s-au abţinut de la un simplu vot.

RomaniaTV.net
07 dec. 2011, 21:53
Autobuze noi, cumpărate degeaba. Oamenii din Buftea merg cu maşinile vechi

Autobuzele moderne au scos din bugetul primăriei peste 400.000 de euro.

Am cumpărat cele patru autobuze, le avem şi din luna iunie ne chinuim să le punem în funcţiune. În momentul de faţă avem tot ceea ce trebuie să avem de la ARR, de la RAR, le-am înmatriculat, avem licenţe, avem absolut tot„, a spus Ion Stoica, primarul oraşului Buftea.

După ce toate avizele au fost obţinute, a intrat în vigoare legea metropolei. Pentru a nu deranja linia de maxi- taxi Buftea-Bucureşti, edilii au fost nevoiţi să caute un alt traseu. Doar că totul s-a blocat la votul consilierilor judeţeni.

Politic nu se vrea. Acolo nu se gândeşte către cetăţean, se gândeşte politic. Se pare că domnul preşedinte şi-a scăpat oamenii din mână pentru că văd că domnul preşedinte a votat pentru aşa ceva iar oamenii numai că ceilalţi n-au votat. Ceea ce este şi mai dureros este că avem un consilier judeţean care este din Buftea. Care ar fi trebuit să „tragă” pentru cetăţenii din Buftea dar s-a abţinut şi el„, a adăugat primarul.

Gheorghe Pistol, consilierul despre care vorbeşte primarul, admite că nu a susţinut investiţia.

S-au investit nişte bani fără cap. Să vă documentaţi să vedeţi dumneavoastră dacă abţinerea mea a fost în interesul cetăţenilor„, declarat Gheorghe Pistol, Consilier judeţean.

Cât timp consilierii se ceartă, oamenii continuă să-şi pună viaţa în pericol.