Autobuz răsturnat pe A1. 33 de răniţi transportaţi la spitalele din municipiul Sibiu VIDEO

Un număr de 33 de persoane rănite vor fi transportate la spitalele din municipiul Sibiu, după ce un autobuz s-a răsturnat luni dimineaţa, pe autostrada A1, pe breteaua de ieşire spre Aeroportul Internaţional Sibiu, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu.

RomaniaTV.net
09 iul. 2018, 04:57

UPDATE: Trei dintre persoanele transportate luni la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Sibiu, după ce un autobuz s-a răsturnat pe autostrada A1, au rămas internate, potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, Decebal Toderiţă.

Persoanele care au rămas internate, trei femei cu vârste de 21, 49 şi respectiv 55 de ani, policontuzionate, sunt conştiente, în stare stabilă. Alte 22 de persoane, transportate la SCJU Sibiu în urma aceluiaşi accident, aveau contuzii şi traumatisme minore şi au plecat din unitatea medicală.

„Victimele vor fi transportate la spitalele din municipiul Sibiu, care au fost anunţate: 26 de persoane la Spitalul Judeţean, 6 persoane rănite la Spitalul Militar. Au fost 33 de persoane în autobuz”, a informat ISU Sibiu.

Dintre cei duşi la spital, unul singur este în stare gravă, iar ceilalţi vor primi îngrijiri şi vor putea părăsi spitalul, a declarat secretarul de stat Raed Arafat la România TV.

La locul accidentului a fost trimis un microbuz de persoane şi opt ambulanţe, potrivit sursei citate.

Traficul rutier este îngreunat la locul accidentului.

Este vorba de un autobuz care făcea curse regulate, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.

„A1, pe breteaua de coborâre spre aeroport, şoferul unui autobuz, cursă regulată pentru o societate, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a intrat in coliziune cu glisiera din partea stângă, răsturnându-se in afara părţii carosabile. Mai multe persoane primesc îngrijiri la fata locului, conştiente. Trafic îngreunat”, a informat IPJ Sibiu.