Autobuzele etajate fac turul Constanței în minivacanța de Paște și 1 Mai. Care este traseul și cât costă un bilet

În minivacanța de Paște și 1 Mai, autobuze etajate vor circula în Constanța pentru turiștii care ajung pe litoral și vor să exploreze orașul.

17 apr. 2024, 13:37
Autobuzele etajate fac turul Constanței în minivacanța de Paște și 1 Mai. Care este traseul și cât costă un bilet

În minivacanța de 1 mai și de Paște, mai exact în perioada 27 aprilie – 7 mai, autobuzele etajate vor fi scoase pe traseu în Constanța, au anunțat miercuri reprezentanţii societăţii de transport în comun CT Bus.

Constănțenii și turiștii vor avea la dispoziție patru autobuze etajate pentru a călători pe ruta Gară – Portul Constanța – Portul Tomis – Centru Constanța – Stațiunea Mamaia. Autobuzele vor circula între orele 10.00 – 18.00.

Citește și: Cum arată rulota de lux cu care călătorește Dana Rogoz. Cazarea pe patru roți are două paturi, o zonă de luat masa și numeroase spații de depozitare

Prețul unui bilet pe Linia City Tour în minivacanța de Paște și de 1 Mai va fi de 6 lei pentru o călătorie și 10 lei pentru toată ziua.

Citește și: Ce sume cere Mihai Trăistariu pentru o noapte de cazare la garsonierele pe care le deține pe litoral. „Cine vrea condiții, să plătească!