Autocar cu 40 de pasageri la bord, implicat într-un accident în judeţul Tulcea

Două persoane au fost rănite, joi după-amiază, în satul tulcean Nufăru, în timpul unui eveniment rutier în care a fost implicat un autocar cu aproape 40 de pasageri la bord.

RomaniaTV.net
03 aug. 2017, 15:53
Autocar cu 40 de pasageri la bord, implicat într-un accident în judeţul Tulcea

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ), autocarul efectua o cursă ocazională între Murighiol și București, atunci când, la ieșirea din satul Nufăru, în apropierea unei curbe în pantă, șoferul a scăpat de sub control autovehiculul, cel mai probabil din cauza unei defecțiuni tehnice.

Nemaiputând frâna, autocarul a continuat să coboare panta, iar pentru a preveni o tragedie, șoferul a tras autovehiculul în afara carosabilului, acesta oprindu-se într-un șanț.

‘Șoferul autocarului nu se afla sub influența băuturilor alcoolice, iar IPJ continuă cercetările pentru lămurirea circumstanțelor în care s-a produs evenimentul. De asemenea, Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier va verifica starea tehnică a autovehiculului’, a declarat pentru AGERPRES șeful Serviciului Cabinet al IPJ Tulcea, comisar șef Lucian Țugui.

După evenimentul rutier, toate persoanele aflate în autocar au coborât cu bagajele pe marginea drumului în așteptarea unui alt autovehicul care să-i transporte la destinații.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Delta a asigurat intervenția, astfel încât integritatea pasagerilor să nu fie afectată.

Doi din cei aproape 40 de călători din autocar au fost internați în Spitalul Județean de Urgență (SJU) din Tulcea. În funcție de rezultatul investigațiilor medicale, conducerea SJU va stabili dacă cei doi răniți rămân internați la Tulcea sau vor fi transferați în alte unități spitalicești din țară.

Citeşte şi ACCIDENT pe Autostrada 4 cu trei victime. Traficul a fost oprit GALERIE FOTO şi VIDEO

 

loading...