Autocar răsturnat în Caraş-Severin. A fost activat PLANUL ROŞU de interveniţie

Un autocar plin cu pasageri s-a răsturnat, joi după-amiază, în judeţul Caraş Severin. În urma impactului au rezultat 16 victime. A fost declanşat planul roşu de intervenţie.

11 feb. 2021, 17:00
Autocar răsturnat în Caraş-Severin. A fost activat PLANUL ROŞU de interveniţie
Autocar răsturnat în Caraş-Severin. A fost activat PLANUL ROŞU de interveniţie

Autocar răsturnat în Caraş-Severin. Accidentul s-a petrecut în localitatea Forotic, pe DN 57. Potrivit primelor informaţii, în autocar se aflau 16 persoane.

Autocar răsturnat în Caraş-Severin

Autorităţile au declanşat planul roşu de intervenţie. La faţa locului au intervenit o autospecială pentru transport victime multiple, două ambulanțe SMURD și 3 ambulanțe din cadrul Serviciul Județean de Ambulanță. Tototdată, în sprijinul echipajelor se află și 2 mașini de stingere.

În eveniment sunt implicate 16 persoane, dintre care 5 persoane rănite ușor sunt transportate la Compartimentul Primiri Urgențe Oravița, iar celelalte 11 persoane sunt încă în evaluare medicală la locul evenimentului.

Citeşte şi Accident tragic în apropiere de Capitală! Tânăr de 23 de ani, MORT pe loc după ce a intrat într-un camion

Accident mortal în Sibiu. O persoană a murit și alte șase au fost rănite după un accident între un autorurism și un microbuz

O persoană a murit și alte șase au fost rănite în urma unui accident rutier produs între un microbuz care transporta persoane și un autoturism, în Avrig. Mai multe echipaje de descarcerare și ambulanțe au intervenit la fața locului.

Accident mortal în Sibiu. Conform primelor informații furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu, se pare că 7 persoane sunt implicate în accident, dintre care 2 sunt încarcerate iar alte 5 au nevoie de asistenta medicala. Ulterior, a fost anunțat și primul deces, fiind vorba despre un bărbat care se afla în microbuz, conform turnulsfatului.ro.

Citeşte şi Accident mortal cu maşina furată. Sfârşit tragic pentru un tânăr de 22 de ani. Şoferiţa jefuită, în stare de şoc: Mi-a zis să-l strig pe Iisus

”Două persoane au fost încarcerate, din cele cinci aflate în microbuz. Din persoanele încarcerate, o persoană a fost în stare de inconștientă, i s-au aplicat manevrele de resuscitare, din păcate fără răspuns fiind declarat decedat”, relatează reprezentanții ISU.

Accident mortal în Sibiu. Celelalte șase victime au primit ajutor medical la locul accidentului din partea echipajelor SMURD. ISU Sibiu a intervenit două echipaje de descarcerare, patru ambulanțe SMURD și o autospecială de stingere.

”Polițiștii rutieri se află la fața locului și fac cercetări in vederea stabilirii imprejurărilor in care s-a produs evenimentul. In zona se circula îngreunat”, a declarat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.