Autodenunţ al patronului FCSB! Gigi Becali spune că a făcut „blat” cu Viitorul la 2-5 din 2013: „Am băgat copiii, eu îl ajut pe naşul meu”. Hagi răspunde: „Nu ştie să piardă!”

Patronul FCSB George Becali este extrem de supărat după ce echipa sa a pierdut al 5-lea titlu consecutiv în Liga 1 în faţa lui CFR Cluj, astfel încât a început un adevărat tir al acuzaţiilor împotriva tuturor părţilor implicate în ultimele partide disputate de cele două contracandidate.

16 mai 2022, 17:44
Autodenunţ al patronului FCSB! Gigi Becali spune că a făcut „blat” cu Viitorul la 2-5 din 2013: „Am băgat copiii, eu îl ajut pe naşul meu”. Hagi răspunde: „Nu ştie să piardă!”

Gigi Becali a acuzat conducerea de celor de la CFR Cluj că ar fi oferit prime jucătorilor de la FC Voluntari pentru a încurca FCSB în meciul din ultima etapă disputată, fiind extrem de supărat şi pe finul Florentin Pandele, primarul din Voluntari, despre care spune că ar fi permis acest aranjament.

Mai mult de atât, pentru a demonstra ce gest reprobabil ar fi făcut finul său Pandele, Gigi Becali a apelat la un exemplu din 2013, când FCSB a pierdut cu Viitorul lui Hagi, naşul său, cu 2-5, pentru ca echipa din Constanţa să evite retrogradarea.

Pe 19 mai 2013 se disputa antepenultima etapă din Liga 1. Pe Ghencea, FCSB se pregătea s-o înfrunte pe Viitorul. Prima era deja campioană, în timp ce clubul de la malul mării avea mari emoţii cu retrogradarea. Era cu un singur punct peste linia ce duce în „B”.

Citeşte şi: Sfidare în direct, la TV. Ministrul Eduard Novak a refuzat să recite versurile imnului României (VIDEO)

Partida s-a terminat cu un rezultat şocant. 5-2 pentru Viitorul. Imediat după finalul acelui joc, inclusiv primii doi oameni de la FCSB au făcut declaraţii prin care au lăsat clar să se înţeleagă că meciul a fost cedat fără luptă.

”Când retrograda Farul (n.r. Viitorul, la acea vreme), în 2013, eu i-am spus lui Reghe că asta e echipa. Reghe făcea figuri, că-și dă demisia, că nu știu ce. I-am zis „Dă-ți demisia, acum!”. Reghe zicea că el nu face așa ceva. Ce vorbești, mă? Dacă eu am posibilitatea să-l ajut pe nașul meu, cum să nu-l ajut pe nașul meu? Am băgat copiii și au câștigat cu 5-1 (n.r. Viitorul s-a impus cu 5-2). Eu îl ajut pe nașul meu, dacă am posibilitatea. El Reghe zicea „Nu fac așa ceva!”. A, nu faci, atunci dă-ți demisia.

Faci schimbările pe care le zic eu, dacă nu conduce nașul. Dacă nu-l ajut pe nașul meu, înseamnă că sunt criminal! Cum să nu ajut, dacă nu am niciun interes? I-am spus lui MM, el să dea echipa, nu antrenorul. El (n.r. Florentin Pandele) a plecat în Grecia. Are nevoie nașul meu? Nu mai plec în Grecia! Noi avem nevoie să jucăm în Cupă, nu că-l ascult pe nașul”, a declarat Gigi Becali, luni, la Pro Arena.

Gică Hagi, managerul clubului Farul Constanţa (n.r. fostă Viitorul Constanţa), a reacţionat după declaraţiile incendiare oferite de patronul FCSB Gigi Becali.

Citeşte şi: Gigi Becali tună şi fulgeră împotriva finului Pandele, după ce FCSB s-a împiedicat de Voluntari. „Ce să cauţi, mă, în Grecia? Nu te mai duce în Grecia!”