Autopsia lui Michael Jackson. Detalii ŞOCANTE despre corpul artistului. „Era piele şi os, nu avea păr”

Autopsia lui Michael Jackson a dezvăluit mai multe detalii şocante despre starea de sănătate a cântăreţului în ultimii ani de viaţă. În momentul în care a murit, artistul abia dacă cântărea 50 de kilograme şi era afectat de intervenţiile chirurgicale şi medicamente.

RomaniaTV.net
22 feb. 2020, 18:59
Autopsia lui Michael Jackson. Detalii ŞOCANTE despre corpul artistului. „Era piele şi os, nu avea păr”

Documentele date publicităţii arată că Michael Jackson, în vârstă de 50 de ani nu avea în stomac în momentul decesului decât medicamente parţial dizolvate. Mai mult decât atât, şoldurile, încheieturile şi umerii erau acoperiţide urme şi injecţii atribuite administrării de analgezice de către medicul său.

Citeşte şi: Propofolul, substanţa care l-a ucis pe Michael Jackson, i-a adus moartea şi lui Petru, băieţelul de patru ani anesteziat la dentist

Buzele cântăreţului erau tatuate cu roz iar sprâncenele cu negru, în timp ce partea superioară a frunţii era colorată încât să mascheze marginea perucii.

Vedeta avea vânătăi suspecte pe genunchi şi pe gambe şi prezenta tăieturi pe spate, urme ale unei căderi recente. Corpul era presărat cu zone de piele mai deschise şi altele mai închise la culoare. Cel mai tulburător element pare să fi fost faptul că părul ondulat care îi ajungea până la umeri s-a descoperit că era o perucă lipită de scalpul artistului.

Sub perucă, arată documentele date acum publicităţii, Michael Jackson era complet chel, cu excepţia unor zone de puf roz.

Citeşte şi: Kevin din Home Alone rupe tăcerea! Actorul a vorbit despre abuzurile sexuale ale lui Michael Jackson

„Era doar piele şi os, părul îi căzuse şi nu mânca mai nimic, în afara pastilelor, atunci când a murit”, a explicat unul dintre apropiaţii cântăreţului pentru publicaţia The Sun.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, în urma unei intoxicaţii grave cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray,

Medicul personal al cântăreţului, Conrad Murray, a fost găsit vinovat de omucidere involuntară şi a fost condamnat la patru ani de închisoare. El a fost eliberat în octombrie 2013, după ce a petrecut aproape doi ani în închisoare.