ALEGERI LOCALE 2020. Autoritatea Electorală Permanentă a transmis o propunere oficială pentru amânarea scrutinului

Publicat: Joi, 26 Martie 2020 22:21 // Actualizat: Joi, 26 Martie 2020 22:29 // Sursa: romaniatv.net

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a transmis către președinte, premier și președinții celor două camere ale Parlamentului o propunere pentru amânarea alegerilor locale.

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a transmis către președinte, premier și președinții celor două camere ale Parlamentului o propunere pentru modificarea Codului administrativ pentru prelungirea mandatelor actualilor aleși locali, în condiţiile în care este puţin probabil ca alegerile locale să poată fi organizate în luna iunie, informează România Curată.

Proiectul propus modifică Codul administrativ astfel încât mandatele primarilor, președinților consiliilor județene și ale consilierilor locali și județeni să fie prelungite de drept pe durata stării de mobilizare, de război, de asediu sau de urgență până la depunerea jurământului de către noii aleși.

Totodată, alegerile pentru fiecare dintre aceste funcții urmează să fie organizate în cel mult 6 luni de la data încetării stării de urgență, arată proiectul Autorității Electorale Permanente.

Citeşte şi: CTP: "Vă daţi seama reacţia oamenilor când li se va spune să iasă din case să fie înţepaţi, să li se bage în nas"

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
alegeri locale amanarea alegerilor coronavirus
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8286
RON
05 Apr
noapte 6 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H