Avionul EgyptAir: PRIMELE IMAGINI cu resturi ale aparatului recuperate din mare GALERIE FOTO

Armata egipteană a făcut publice primele fotografii ce înfăţişează resturi de scaune şi de îmbrăcăminte ce aparţin avionului companiei  EgyptAir, prăbuşit în Marea Mediterană.

RomaniaTV.net
21 mai 2016, 12:13

Din fotografii se poate vedea un logo al companiei aeriene pe mai multe dintre resturile recuperate din  Marea Mediterană, unde aeronava s-a prăbuşit în noaptea de miercuri spre joi.

Mohammed Samir, purtătorul de cuvânt al armatei egiptene a declarat că au fost recuperate mai multe părţi ale avionului, dar şi anumite obiecte personale ce aparţineau pasagerilor.

Citeşte şi Armata egipteană a descoperit RESTURI, inclusiv UMANE, din avionul EgyptAir dispărut. Fuselajul, localizat UPDATE VIDEO

Cu ajutorul acestor obiecte, anchetatorii speră să descopere cauza exactă ce a dus la prăbuşirea aeronavei.

Phil Giles, fost anchetator care a lucrat şi la cazul „Lockerbie”, a declarat pentru The Independent că imaginile cu resturile aparatului adăugate la ceea ce se ştia până acum despre avionul EgyptAir indică mai degrabă că avionul s-ar fi dezintegrat în aer, înainte de a ajunge în Marea Mediterană. 

„Toate dovezile de până acum, inclusiv fotografiile, arată că avioul s-a dezintegrat la altitudine, şi nu atunci când s-a prăbuşit în mare”, a declarat Giles. „Avioanele moderne, cum era şi A320, nu suferă în mod obişnuit defecţiuni majore de structură, ci numai dacă aupra lor se acţionează prin factori externi, cum ar fi o rachetă BUK, de exemplu, aşa cum a fost şi în cazul avionului malaezian MH17 sau din cauza unui dispozitiv exploziv intern”, a mai spus el.