Şoferul care a provocat accidentul de pe Şoseaua Colentina a fost IDENTIFICAT

Şoferul care a provocat un accident pe Şoseaua Colentina şi a fugit de la locul faptei a fost identificat de poliţişti, care l-au testat cu aparatul alcooltest şi au constatat că a consumat băuturi alcoolice, acesta fiind cercetat în libertate, informează, sâmbătă, Brigada Rutieră a Capitalei.

RomaniaTV.net
29 iun. 2013, 13:31
Şoferul care a provocat accidentul de pe Şoseaua Colentina a fost IDENTIFICAT

Autorul accidentului produs sâmbătă dimineaţa în cartierul Colentina, din Capitală, a fost identificat. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Bucureşti. În urma testării cu aparatul alcooltest s-a constatat că acesta a consumat băuturi alcoolice şi i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

El este cercetat în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, dosarul fiind înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Două persoane au fost rănite, 9 autoturisme au fost avariate în accidentul rutier de sâmbătă de pe şos. Colentina, din sectorul 2 al Capitalei. După producerea accidetului, conducătorul autovehiculului Mercedes a fugit.