Un bărbat din Constanţa a fost UCIS cu sânge rece. Principalul suspect este IUBITUL SĂU

Trupul neînsuflețit al unui bărbat de 39 de ani a fost găsit, joi noaptea, de vecini. Bărbatul a fost găsit mort, într-o baltă de sânge, în fața ușii, cu gâtul tăiat. Principalul suspect în acest caz este iubitul victimei.

31 oct. 2014, 13:59
Un bărbat din Constanţa a fost UCIS cu sânge rece. Principalul suspect este IUBITUL SĂU

Pe scările pline cu sânge, criminaliștii au descoperit urmele tălpilor goale ale victimei. Așa au dedus că după ce vecinii nu l-au ajutat, acesta a încercat să se ascundă, de criminal, înapoi în apartament, potrivit reporterntv.ro.

Abia o oră mai târziu, trupul fără viață a fost găsit de un vecin care a sunat la numărul de urgenţă 112. Criminaliștii au găsit în apartament scene parcă desprinse dintr-un film de groază: sânge peste tot, urmele unei lupte, dar și arma crimei, un cuțit abandonat pe jos.

Vecinii spun că bărbatul era homosexual. Nimeni nu știe cu ce se ocupa, însă conducea o mașină de lux, iar apartamentul într-un bloc nou construit îl achiziționase recent. Cei care îl cunoșteau, spun că deși locuia singur, avea un iubit. Acesta este acum principalul suspect de omor.

Pentru că din apartament nu lipsea nimic de valoare, anchetatorii cred că au de-a face cu o crimă din pasiune.

Citeşte şi Cruzime fără margini: Copil de 4 ani, ucis de propria mamă