Autoturism strivit de un SUV, pe A1 București-Pitești. Cinci maşini au fost implicate

Cinci autovehicule au fost implicate într-un accident produs vineri după-amiază pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, pe raza judeţului Giurgiu. Una dintre maşinile implicate a fost strivită de un SUV.

23 oct. 2022, 13:50
Autoturism strivit de un SUV, pe A1 București-Pitești. Cinci maşini au fost implicate

Autoturism strivit de un SUV la kilometrul 45 al autostrăzii A1, pe sensul către Piteşti, în zona localităţii Vânătorii Mari, judeţul Giurgiu.

În urma accidentului, o femeie în vârstă de 51 de ani, pasageră în unul dintre autovehicule, a fost rănită, fiind transportată la spital, informează ISU Giurgiu.

Citeste si Tragedie în Bucegi. O femeie de 24 de ani și-a pierdut viața după ce a căzut 200 de metri în gol. UPDATE: Trupul a fost recuperat de salvamontişti

Autoturism strivit de un SUV, pe A1 București-Pitești

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare. Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la trei dintre autoturisme și au acționat pentru sablarea părții carosabile, astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță.

Citeste si O nouă ştire cutremură România: „M-a nenorocit Dumnezeu!” Campion găsit mort pe calea ferată după o vizită la iubită