O nouă ştire cutremură România: „M-a nenorocit Dumnezeu!” Campion găsit mort pe calea ferată după o vizită la iubită

Un sportiv de performanță de numai 15 ani a sfârșit tragic în Dâmbovița. Copilul a fost găsit decedat pe calea ferată, poliţia a deschis o anchetă.

22 oct. 2022, 19:46
O nouă ştire cutremură România: „M-a nenorocit Dumnezeu!” Campion găsit mort pe calea ferată după o vizită la iubită

Un campion de numai 15 ani a sfârșit tragic, în Găești, Dâmbovița. Adolescentul a fost găsit dimineață pe calea ferată de la marginea orașului, iar lângă el bicicleta distrusă de tren.  Își vizitase aseară iubita și la întoarcere a traversat peste șine, în loc să urce pe pasarela din apropiere.

Mihai Niţă făcuse sport de mic. Era pasionat de kick boxing şi începuse să participe la turnee, unde obţinea rezultate excelente. Seara băiatul de 15 ani a mers la iubita lui, fără să-și anunțe părinții că pleacă de acasă.

Destin tragic pentru un tânăr de 25 de ani. A murit în accident în Prahova, după ce mașina s-a rupt în două la impactul violent cu un camion
Ionuţ Niță, tatăl sportivului: „Un copil extraordinar, învăţa foarte bine, o grămadă de prieteni sportivi, mergea la competiţii. Un om extraordinar. M-a nenorocit Dumnezeu. Aseară a mers la prietena lui, am crezut că a fost acasă”.

Dimineață un trecător i-a găsit trupul pe calea ferată în apropierea pasarelei de la ieşirea din Găeşti, către Autostrada A1. Lângă el bicicleta lui era distrusă de tren. Împietriţi de durere, părinţii lui încearcă să înţeleagă cum a fost posibilă o aşa nenorocire. Erau convinşi că fiul lor doarme în casă când poliţiştii le-au bătut la uşă.

Dan Mocanu, antrenorul sportivului: „Cel mai bun prospect al nostru, un copil crescut de noi în sală, practic era cel mai bun copil al nostru. Face kick boxing de 7-8 ani, deja trecuse la următorul nivel. Era un copil eminent atât la şcoală cât şi în sportul de contact.”

Echipajul de salvare a constatat că băiatul murise cu multe ore înainte. „Am găsit o persoană de sex masculin, politraumatizată, fără semne vitale, din păcate nu s-au mai impus manevre de resuscitare, nu s-a mai putut face nimic pentru victimă”, a declarat Marius Marin, asistent medical SAJ Dâmboviţa.

Imediat după ce s-a primit apelul la 112, poliţiştii au sosit de urgenţă la faţa locului. Criminaliştii strâng probe chiar în aceste momente pentru a înţelege în ce împrejurări s-a produs tragedia.”

Campion găsit mort pe calea ferată

Accident cumplit pe DN22A. O femeie în vârstă de 53 de ani a murit şi o altă persoană a fost rănită
Incidentul s-a produs într-o zonă în care localnicii traversează mai mult peste calea ferată, decât pe pasarela pietonală din apropiere. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Cel mai grav accident feroviar produs în Dâmbovița
Unul dintre cele mai grave accident feroviare care au avut loc nu doar în Dâmbovița, ci toată țara, a avut loc în anul 2007, în zona Nisipuri. Un autocar a fost lovit de un tren personal pe ruta Târgoviște-Ploiești, în dreptul trecerii de cale ferată din comună Gură Ocniței.

Trecerea era fără barieră, dar semnalizată cu Crucea Sf. Andrei. Bilanțul accidentului este tragic: 13 persoane au murit, 25 rănite, dintre 12 sunt în stare gravă.

Mașină implicată în accident era prima dintr-o coloană, care se întorcea de la o nuntă. Accidentul s-a produs la ora 4:45, din cauza șoferului care nu a respectat semnul de circulație ce anunță trecerea trenului.

Șoferul autocarului a murit în accident. Nu se știe exact de ce acesta nu a oprit la trecerea de cale ferată, având în vedere că cei din autocar spun că au încercat să-l atenționeze că vine trenul. Autocarul, care transporta peste 30 de persoane, a fost lovit, în zona de mijloc și a fost târât de tren aproape 300 de metri.