Șapte dintre bărbații acuzați că i-au bătut pe polițiștii din Târgoviște, la înmormântarea unei fetiţe ucise într-un accident rutier, reținuți. Mama şi bunica micuţei au fost şi ele reţinute

Șapte dintre bărbații acuzați că i-au bătut pe polițiștii de la Târgoviște, la înmormântarea unei fetiţe omorâte într-un accident rutier, au fost reținuți.

05 aug. 2022, 12:45
Șapte dintre bărbații acuzați că i-au bătut pe polițiștii din Târgoviște, la înmormântarea unei fetiţe ucise într-un accident rutier, reținuți. Mama şi bunica micuţei au fost şi ele reţinute

Polițiști din Târgoviște bătuţi. Cei şapte bărbaţi acuzaţi că i-au bătut pe poliţişti au fost luați pe sus de la vama Nădlac. Voiau să plece în străinătate la muncă, dar anchetatorii le-au dat planurile peste cap. În acest dosar a fost citat şi fostul şef al Poliţiei Târgovişte, Nelu Moraru, care s-a dus la înmormântarea fetiţei, deşi nu avea ce să caute acolo. În prezent, acesta este cercetat disciplinar. Corpul de Control de la Bucureşti a anunţat că Nelu Moraru nu avea ce căuta la înmormântare şi că prezenţa lui acolo nu a făcut decât să provoace spiritele.

Șapte dintre bărbații acuzați că i-au bătut pe polițiștii din Târgoviște, la înmormântarea unei fetiţe ucise într-un accident rutier, reținuți. Mama şi bunica micuţei decedate au fost, de asemenea, reţinute

Cele şapte persoane reţinute în acest dosar şi întoarse de la vamă au fost audiate ca martori în urmă cu două săptămâni. La acel moment, procurorii le-au spus că pot părăsi ţara. În acelaşi dosar, au fost reţinute şi mama minorei decedate, dar şi bunica fetiţei, acestea fiind ănvinuite că l-au agresat pe Nelu Moraru: mama fetiţei l-ar fi împins, în timp ce bunica l-ar fi bătut cu cârja, potrivit România TV.

Mama fetiţei l-a împins pe Nelu Moraru, de altfel a şi recunoscut acest lucru. Femeia era chiar cu cătuşele puse la mâini. Lucrurile arată dezastruos pentru această familie. Nişte oameni fără niciun fel de probleme cu legea s-au trezit reţinute şi astăzi vor fi trimise cu propunere de arestare preventivă. Procurorul de caz spune că asta e măsura pe care trebuie să o ia, să nu se sustragă de la urmărirea penală, dar despre ce urmărire penală vorbim, că oamenii ăştia până azi au fost martori, nu urmăriţi penal. Din punctul meu de vedere, este un abuz. Poliţia nu avea ce să caute prin reprezentantul Moraru în capătul cortegiului funerar. Acolo lucrurile au degenerat pe fondul mai multor presiuni pe care Moraru le-a pus. Iar acum Parchetul probabil că încearcă să spele ruşinea asta prin spectacolul pe care l-a orchestrat azi la Curtea de Apel Ploieşti„, a declarat avocatul Adrian Cuculis la România TV.

Reamintim că, pe 7 iulie, o fetiţă de 13 ani a murit, după ce a fost spulberată pe o trecere de pietoni din Târgovişte de o maşină. La volanul autoturismului se afla un tânăr de 22 de ani. Impactul a fost atât de puternic încât copila a fost aruncată la zeci de metri. Tragedia a fost urmată de un scandal de proporţii, deoarece, la înmormântare, unele dintre rudele venite să o conducă pe ultimul drum s-au luat la bătaie cu mai mulţi poliţişti. Totul a degenerat după ce oamenii legii nu au permis cortegiului funerar de intre pe strada pe care locuia tânărul din cauza căruia a murit copila.

Fetiţa de 13 ani ar fi fost băută

În urma examenelor toxicologice s-a stabilit faptul că fetiţa de 13 ani ar fi avut o alcoolemie de 0,22 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat.

Citeste si Noi detalii în cazul fetiţei de 13 ani, ucisă pe trecerea de pietoni din Târgovişte. Copila ar fi fost băută când a avut loc accidentul. Familia acuză măsluirea probelor

Familia copilei contestă rezultatele analizelor şi îi acuză pe cei de la Medicină Legală că ar fi încurcat sau măsluit probele.

Raport medical controversat in cazul accidentului de la Targoviste, unde o fata de 13 ani a fost omorata pe trecerea de pietoni. Alcoolemie de 0.22 la mie. Familia acuza medicina legala ca ar fi o incurcatura sau masluire a probelor. Amintesc faptul ca astazi s-au desfasurat audieri pe parcursul mai multor ore la PCA Ploiesti cu privire la accident dar si altercatia dintre politie si familia fetitei”, a transmis avocatul Adrian Cuculis pentru Romaniatv.net.

Cunoscut sub porecla de „Cocaină”, Alexandru Vicenţiu, şoferul de 22 de ani care a spulberat-o pe copila de 13 ani pe trecerea de pietoni, a fost plasat în arest la domiciliu.

Citeste si Şoferul din Târgovişte care a spulberat o fată de 13 ani pe trecerea de pietoni, plasat în arest la domiciliu