Autoutilitară făcută praf, după ce a intrat într-un stâlp de iluminat. Şoferul a reuşit să iasă singur din maşină

O autoutilitară a izbit puternic un stâlp de iluminat de pe marginea drumului, pe DN1 în localitatea Topa de Criș. Şoferul a reuşit să iasă singur din maşină şi nu a avut nevoie să fie transportat la spital.

23 oct. 2022, 14:19
Autoutilitară făcută praf, după ce a intrat într-un stâlp de iluminat. Şoferul a reuşit să iasă singur din maşină
Foto: alesdonline.ro

Accidentul s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă. La faţa locului au ajuns o autospecială și un echipaj SMURD din cadrul stației de Pompieri din Aleșd. Bărbatul a fost consultat de către echipajul SMURD fără a fi transportat la spital.

autoutilitară

Potrivit IPJ Bihor, accidentul a fost soluționat ca și tamponare. Șoferul era singur în autoutilitară în momentul accidentului. Autovehiculul a fost, însă, serios avariat în urma impactului, scrie alesdonline.ro

Citeste si Cum conduci pentru a economisi combustibil. Sfaturi preţioase care îţi salvează portofelul

Autoturism strivit de un SUV, pe A1

Tot vineri a avut loc un accident pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, pe raza judeţului Giurgiu, în care au fost implicate cinci maşini. Una dintre maşini a fost strivită de un SUV. În urma accidentului, o femeie în vârstă de 51 de ani, pasageră în unul dintre autovehicule, a fost rănită, fiind transportată la spital, informează ISU Giurgiu.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare. Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la trei dintre autoturisme și au acționat pentru sablarea părții carosabile, astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță.

Citeste si O nouă ştire cutremură România: „M-a nenorocit Dumnezeu!” Campion găsit mort pe calea ferată după o vizită la iubită