Avarie la metrou. Staţiile de pe M4 au rămas în beznă

Panică pe cea mai nouă magistrală a Metrorex. Din cauza unei avarii, staţiile au rămas în beznă, dar circulaţia nu a fost afectată

29 aug. 2022, 08:44
Avarie la metrou. Staţiile de pe M4 au rămas în beznă

Se înmulţesc avariile la metrou chiar înainte de terminarea vacanţelor. Ultima, a avut loc pe M4, unde staţiiile au rămas fără energie. „A fost o avarie a furnizorului de energie ce a afectat iluminatul in statii. Circulatia nu a fost afectata. S-a remediat”, au precizat reprezentanţii Metrorex fără alte detalii.

Proiecte ambițioase la Metrorex. Se dorește extinderea metroului în comunele de lângă București. Ce se întâmplă cu M5 și M6 | EXCLUSIV

Metroul va circula cu 5 km/h între Romană și Piața Victoriei. Explicația Metrorex

Trenurile de metrou vor circula cu o viteză de 5 kilometri/oră între Piața Romană și Piața Victoriei. Restricția de viteză e valabilă până pe 3 septembrie și e cauzată de efectuarea unor lucrări de reparații, informează Metrorex.

„Pe Magistrala 2 de metrou, între Piața Romană și Piața Victoriei 1, pe o distanța de aproximativ 230 m a fost introdusă restricția de viteză de 5 km/ h, ca urmare a efectuării de lucrări la calea de rulare. Restricția de viteză este valabilă până pe data 3.09.2022”, a precizat Metrorex într-un comunicat publicat pe Facebook.

Emil Boc a suspendat licitaţia pentru proiectul metroului din Cluj: „Această decizie este una benefică, ne ţine în finanţarea prin PNRR”

Compania a mai menționat că, la metrou, lucrările de infrastructură se realizează în fiecare noapte, când trenurile sunt retrase din circulaţie.

Viteza medie de deplasare a unui om care merge la pas este de 5-6 kilometri pe oră.