Avea 13 copii şi 7 nepoţi, dar şi-a mai dorit un copil. Ce a păţit femeia de 65 de ani este incredibil

Annegrete Raunigk a născut cvadrupleţi anul acesta, devenind astfel cea mai bătrână mamă de gemeni din lume.

17 nov. 2015, 09:25
Avea 13 copii şi 7 nepoţi, dar şi-a mai dorit un copil. Ce a păţit femeia de 65 de ani este incredibil

O femeie în vârstă de 65 de ani din Germania a născut patru copii gemeni după efectuarea unei proceduri de inseminare artificială în Ucraina, scrie gandul.info. Femeia, Annegret Raunigk, avea deja 13 copii.
Cei patru gemeni – trei băieţi şi o fată – s-au născut prematur, la 26 saptamani, într-un spital din Berlin, dar au „şanse mari de supravietuire”.

Citeşte şi „Sindromul” Fecioara Maria: Virgine, dar au născut! Află cum s-a petrecut „minunea”

Raunigk trăieşte în Berlin şi este un profesoară de limba engleză şi rusă, care este aproape de pensionare. Deşi avea deja 13 copii (cel mai în vârsta dintre ei având 44 de ani) şi 7 nepoţi, acest lucru nu a împiedicat-o să îşi dorească să rămână din nou însărcinată. Femeia de 65 de ani a rămas însărcinată după ce a fost supusă unei proceduri de inseminare artificială în Ucraina.

Femeia declară: „Nu îmi este frică. Pur şi simplu cred că o să rămân sănătoasă şi în formă. În ceea ce priveşte organizarea, am destulă experienţă, nu e ceva nou pentru mine”.

Cu toate că Raunigk a fost acuzată că este iresponsabilă având în vedere că va avea 70 de ani când gemenii vor intra la şcoală, ea susţine că nu poţi şti niciodată ce se va întâmpla şi că ţi se pot întâmpla diverse lucruri şi când ai 20 de ani.