Dan Negru, avertisment după atacurile din Serbia: „O să activeze și alți nebuni! Este paradisul armelor de foc”

Dan Negru, avertisment după atacurile din Serbia. Prezentatorul TV a comentat dublul asasinat din ţara vecină, cel de la școală și ulterior dintr-o zonă rurală.

05 mai 2023, 20:57
Dan Negru, avertisment după atacurile din Serbia: „O să activeze și alți nebuni! Este paradisul armelor de foc”
Dan Negru, avertisment după atacurile din Serbia

Dan Negru, avertisment după atacurile din Serbia. Cel de-al doilea a avut loc la sud de Belgrad, la doar o zi după ce, în capitală, nouă persoane au fost ucise în urma unui schimb de focuri de armă într-o şcoală.

Citeşte şi: Dan Negru dezvăluiri bombă! De ce i se spune ”zgârcitul showbiz-ului”: ”La mine, în Banat, oamenii atenți la bani sunt cumpătați”

Dan Negru, avertisment după atacurile din Serbia

Mediatizarea excesivă a nebunilor o să activeze și alți nebuni! Sârbii au un proverb: trei lucruri sunt de negăsit: peşti fără apă, sate fără câini şi oraşe fără nebuni.

Acu’ niște ani, am rămas blocat câteva ore in mallul UŠĆE din Belgrad pentru că afară, pe terase, era o răfuială armată între găștile de cartier.

Serbia e paradisul armelor de foc, sârbii au mai multe arme decat oricare alți europeni. Cele mai multe arme provin din războaiele iugoslave din anii 1990.

Puțini vorbesc despre faptul că unul din cele mai dure atacuri armate din Serbia a avut loc in 2016 in orașul românesc Sângeorgiu de Bega din Banatul Sârbesc. Sârbii au renumit orașul Jitiște.

În localitatea românească din Banatul Sârbesc un dement a deschis atunci focul pe o terasă din centrul localității si a ucis 5 oameni, rănind alți 22! Printre ei, români.

Pentru că nu găsești pești fără apa, sate fără câini și orașe fără nebuni!”, este mesajul scris de Dan Negru, pe pagina sa de Facebook.

Dan Negru a rămas blocat pe Valea Oltului

Minivacanța de 1 Mai a început deja cu tradiționala aglomerație de pe șoselele din România în care a fost prins și Dan Negru. Prezentatorul TV tună și fulgeră după ce a rămas blocat în trafic pe Valea Oltului și a lansat un atac dur la adresa autorităților.

Revoltat de ce i-se întâmplă, Dan Negru și-a făcut o fotografie în oglinda retrovizoare și a postat-o pe pagina sa de Facebook, alături de un mesaj dur la adresa autorităților.

N-or fi doar austriecii vinovați de eșecurile noastre. Luați-o pe drumul ăsta în vacanța de 1 mai. Un inginer austriac, Friderich Schwantz a proiectat drumul Valea Oltului. Vechiul drum al romanilor trecea pe partea stânga a Oltului.

Austriecii l-au numit Via Carolina după numele împăratului Carol al VI-lea. Acu’ 300 de ani ,când l-au făcut austriecii, era un drum pentru trăsuri. E tot așa ?”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.