Averea fabuloasă pe care Mircea Lucescu o are blocată în băncile din Ucraina!

Mircea Lucescu este extrem de afectat de conflictul militar din Ucraina. Din cauza războiului, antrenorul lui Dinamo Kiev s-a trezit cu o adevărată avere blocată în băncile din Ucraina.

10 mart. 2022, 14:44
Averea fabuloasă pe care Mircea Lucescu o are blocată în băncile din Ucraina!

Presa din Ucraina anunță că Mircea Lucescu, antrenorul lui Dinamo Kiev, are 5 milioane de dolari blocate în conturile bancare. Potrivit site-ului Sport.ua, băncile din Ucraina i-au blocat reputatului antrenor român suma de 5 milioane de dolari. În Ucraina, guvernul a impus ca nicio persoană să nu poată retrage mai mult de 500.000 de dolari din conturile bancare pe parcursul unui an.

CITEȘTE ȘI: Mircea Lucescu povesteşte cum a plecat din Ucraina şi lansează un apel: „Acum să ne gândim la pace, apoi ne gândim şi la fotbal”

Igor Surkis, patronul clubului Dinamo Kiev, urma să-l ajute pe Lucescu să-și retragă banii câștigați în Ucraina, însă războiul izbucnit luna trecută a oprit planurile celor doi.

S-a confruntat cu aceeași problemă și în 2014

CITEȘTE ȘI: Mircea Lucescu, primele declarații după ce s-a întors din Ucraina: „Am plecat de la baza de antrenament…”

Lucescu s-a confruntat cu aceeași problemă și în 2014, după anexarea Crimeei și izbucnirea conflictului militar din Donbas. Atunci nu a putut retrage după bunul plac banii câștigați în perioada petrecută la Șahtior Donețk, 2004-2016.

Potrivit contractului pe care Mircea Lucescu îl are cu Dinamo Kiev, antrenorul român ar încasa aproximativ două milioane de euro de la formația din Ucraina.