Averea impresionantă a Mirunei Pascu pe care beizadeaua sa o toca pe droguri! Femeia are 10 afaceri și 288 de apartamente

Noi detalii neștiute despre Miruna Pascu, mama beizadelei drogate care a provocat tragedia din stațiunea 2 Mai, ies la iveală. Este vorba despre averea impresionantă pe care mama lui Vlad Pascu o deține și pe care acesta o toca fără reținere pe substanțele interzise pe care le consuma împreună cu prietenii săi.

17 sept. 2023, 17:20
Averea impresionantă a Mirunei Pascu pe care beizadeaua sa o toca pe droguri! Femeia are 10 afaceri și 288 de apartamente
Averea impresionantă a Mirunei Pascu pe care beizadeaua sa o toca pe droguri! Femeia are 10 afaceri și 288 de apartamente

Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, autorul tragediei de la 2 Mai, a fost arestată preventiv, fiind acuzată că a încercat să șantajeze martori din dosarul ce-l vizează pe fiul său. Miruna Pascu a fost dusă în arestul Poliției Capitalei și se află încarcerată împreună cu două femei, care au ajuns după gratii pentru furt.

Averea impresionantă a Mirunei Pascu pe care beizadeaua sa o toca pe droguri! Miruna Pascu a intrat în atenția publică după ce fiul său cel mare, Vlad a ucis doi tineri, studenți la facultatea de Geografie care se aflau în vacanță la mare, după ce s-a urcat sub influența drogurilor la volan.

Citește și ULTIMĂ ORĂ. Mama beizadelei drogate arestată pentru 24 de ore! Ce se întâmplă cu tatăl lui Vlad Pascu, care a intrat cu motocicleta în jurnaliști

Averea impresionantă a Mirunei Pascu pe care beizadeaua sa o toca pe droguri!

Aceasta a fost luată în vizor de autorități, după ce ar fi încercat să îi influențeze pe martorii din dosar în încercarea de a-și scăpa fiul de închisoare, iar pe data de 15 septembrie, Miruna Pascu a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, în urma unei decizii a Tribunalului București.

Procurorii o acuză pe Miruna Pascu că ar fi încercat să influențeze martorii din dosar și că ar fi participat la petrecerile cu droguri, organizate de către tânărul de 19 ani.

Ba mai mult, potrivit autorităților, mama lui Vlad Pascu fi adus chiar ea, în repetate rânduri, substanțe interzise la astfel de evenimente, care au fost consumate ulterior de către alți tineri.

Aceste atrocități au ieșit la iveală după ce două dintre tinerele care au participat la astfel de petreceri, prietene cu Vlad Pascu, au depus plângere împotriva mamei acestuia.

La numai câteva zile de la arestarea femeii, jurnaliștii de la Gândul au aflat cu ce se ocupă Miruna Pascu, dar și ce afaceri deține.

Averea familiei Pascu nu este una neglijabilă. Mihai Claudiu Pascu și Miruna Pascu dețin împreună 10 firme, iar foarte multe voci afirmă că au legături strânse cu foarte mulți lideri interlopi.

Mai mult, Miruna Pascu ar deține nici mai mult nici mai puțin de 288 de proprietăți, iar Mihai Pascu, 88. Acestea se află în Sectoarele 1, 2 și 4 ale Capitalei.

După ce fiul său a provocat teribilul accident din stațiunea 2 Mai, în urma căruia doi studenți și-au pierdut viața, Miruna Pascu s-a mutat într-un apartament achiziționat recent în speranța că va scăpa de presă.

„Și-a dat seama că o să fie urmărită de presă și nu a dorit. Plus că vecinii o opreau și o certau. Nu i-a plăcut, voia să nu fie recunoscută de nimeni. S-a mutat într-unul dintre apartamentele achiziționate recent, pentru că acolo nu o cunoaște nimeni. Nu mai merge nici la firmă, își conduce afacerea de acasă. S-a îndepărtat de toată lumea. Sigur că vrea ca fiul ei să nu facă pușcărie”, au declarat colaboratori ai familiei Pascu, pentru CANCAN.RO.

Citește și Culmea tupeului în cazul drogatului criminal din 2 Mai! Tatăl lui Vlad Pascu, în discuţie cu fiul său: „Nu îţi ia nimeni permisul! Poliţistul o să-ţi ceară scuze!”