Averea lui Nelu Ploieşteanu. Cui îi rămân banii regretatului artist: „Ştiţi de ce?”

Averea lui Nelu Ploieşteanu. Regretatul artist a murit vineri dimineaţă, în jur de ora 01, dar a avut grijă să împartă averea pe care a făcut-o din muzică, familiei sale. Marele cântăreț de muzică lăutărească declara a împărţit banii egal copiilor săi.

02 apr. 2021, 08:20
Averea lui Nelu Ploieşteanu. Cui îi rămân banii regretatului artist: „Ştiţi de ce?”
Regretatul artist a murit vineri dimineaţă, în jur de ora 01

Averea lui Nelu Ploieşteanu. În urmă cu câțiva ani, artistul mărturisea într-un interviu Tv că și-a făcut testamentul, iar averea a împărțit-o egal copiilor. „Stiti de ce? Pentru ca eu nu am avut nimic de la parintii mei, n-am avut cu cine sa ma cert pe avere”.

„Patru fete i-a dat Dumnezeu si un baiat, cinci bucurii fara de care maestrul n-ar fi fost la fel de bogat. Am stat si am vorbit si nu stii ce-ti ofera viata pe parcurs si.trebuie sa aiba si el sprijin de la cineva”, spunea Elena, soţia cântăreţului.

Averea lui Nelu Ploieşteanu

De când s-a născut, Mihăită a suferit de o boală incurabila, dar copilul n-a fost niciodata o povara pentru el sau pentru sotia lui: „Eu pot in continuare, mie nu-mi este greu si nu-mi plang de mila”, spunea Elena Ploiesteanu.

Domnul doctor Stanciu care este al doilea Dumnezeu pentru copilul meu, este medicul care il ingrijeste de 15 ani. Am avut sansa sa cant la milionari care erau mai suparati decat mine. Ce faci cu banii, daca n-ai sanatate? Ce faci cu ei? Am cerut o tigara la unu’ si nu mi-a dat. Eu nu uit de unde am plecat, dau pentru ca si eu am fost foarte, foarte amarat.”, mai spunea Nelu Ploiesteanu.

Citeşte şi: Noi detalii despre starea lui Nelu Ploieşteanu: „Situația este gravă. Plămânul lui nu mai avea elasticitate”

Carmen Harra, previziune despre Nelu Ploieşteanu

Carmen Harra a avut o clarviziune înfiorătoare despre Nelu Ploieșteanu, care se afla intubat din cauza complicațiilor apărute după ce s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2.

În codul lui nu există energia să îl treacă de această vârstă. Codificarea lui este 7. Câți ani are? 70. Din nou trece printr-o cumpănă foarte mare, putem doar să ne rugăm. Longevitatea lui nu bate de 70 și ceva de ani. În codul lui nu există energia să îl treacă de această vârstă. Sper că el să treacă peste această cumpănă, dar mă îndoiesc„,  a declarat Carmen Harra.