Averea NEŞTIUTĂ a lui GIGI BECALI. „Este peste Ion Ţiriac, are 2-3 miliarde de EURO!”

Gigi Becali este cotat de revista Capital cu o avere de aproximativ 300 de milioane de euro, dar finanţatorul FCSB ar fi de fapt cel mai bogat român, susţine Dumitru Dragomir, fostul şef al LPF.

07 apr. 2017, 13:28
Averea NEŞTIUTĂ a lui GIGI BECALI. „Este peste Ion Ţiriac, are 2-3 miliarde de EURO!”

Dumitru Dragomir susţine că terenurile deţinute de Gigi Becali ar valora în acest moment între „două şi trei miliarde de euro”, ceea ce l-ar pune pe acesta pe primul loc în clasamentul celor mai bogaţi români. În 2016, fostul mare tenismen Ion Ţiriac deţinea prima poziţie în TOP 300 Capital, cu o avere estimată la 1,6 miliarde de euro, în timp ce Gigi Becali era clasat pe locul 9, cu 300 de milioane de euro.

Gigi Becali, în New York Times. Cum îl prezintă AMERICANII

„Gigi Becali e tare în toate situaţiile din lume. A băgat bani, şi-a făcut iarăşi echipă bunicică, are un antrenor destul de bun, pe Reghe. De acum înainte va cumpăra iar jucători şi îşi va face iar echipa, că are bani!  Are bani mulţi, mulţi! Muţi rău de tot! Nici Ţiriac nu are banii lui. Din pământuri face bani. A cumpărat când a trebuit pământ ieftin şi acum îl vinde scump. Becali e cel mai bogat om din România, vă spun eu precis. Are pământuri de două, trei miliarde, vă spun sigur! Nu are nimeni în ţară aşa ceva. O să vedeţi că Becali va câştiga şi toate drepturile pierdute”, a declarat Dumitru Dragomir la ProSport LIVE.