Averea pe care o are Daniel Horodniceanu, fostul șef al DIICOT. Case, maşini, bani în conturi şi investiţii

Daniel Horodniceanu, fostul șef al DIICOT a revenit în atenţia opiniei publice după dialogl purtat cu un agent al Poliţiei care l-a oprit în trafic. Cu un venit anual de peste 500 000 de lei, Horodniceanu l-a ironizat pe poliţistul care îşi facea datoria şi care câştigă câteva mii de lei, lunar

08 mai 2023, 16:42
Averea pe care o are Daniel Horodniceanu, fostul șef al DIICOT. Case, maşini, bani în conturi şi investiţii

Daniel Horodniceanu, fostul șef al DIICOT a revenit în atenţia românilor, după ce a avut un dialog incredibil cu un poliţist care l-a oprit în trafic, căruia i-a amintit că, datorită lui, are salariul mărit.

Ce avere are, de fapt, fost şef al Diicot, acum vicepreşedinte la CSM?

Potrivit ultimei declarații de avere, Horodniceanu deține, împreună cu soția sa, o casă de locuit în Iași, de 245 mp, și una de vacanță în Ceahlău, 106 mp, susţin cei de la bugetul.ro.

Citeşte şi Fostul şef DIICOT Daniel Horodniceanu, dialog incredibil cu agentul care l-a oprit în trafic: „Dvs căutaţi hoţii pe câmp. Am să vorbesc cu şeful Poliţiei judeţului Iaşi. Dumneavoastră ştiţi cine sunt?”

Familia Horodniceanu are în proprietate trei terenuri intravilane, două în Iași și unul în Ceahlău, și un teren agricol, în Iași. Familia lui Daniel Horodniceanu are două mașini: un BMW, fabricat în 2016, și un Mercedes, fabricat în 2013.

Daniel Horodniceanu are deschis un cont la BRD, în care a depozitat 270.000 de lei

Citeşte şi  S-a întors roata. Cum îl amenința Horodniceanu pe Victor Ciutacu în direct cu dosare penale

În anul 2021, Daniel Horodniceanu a încasat de la DIICOT un salariu de 221.759 de lei. În plus, Horodniceanu a mai primit de la DIICOT suma de 218.232 de lei, reprezentând veniturile nete aferente anilor anteriori, încasate în 2021.  La aceste sume se adaugă și 70.680 de lei, bani încasați de la Consiliul Superior al Magistraturii.

În 2021, conform declaraţiei de avere, Horodniceanu  a avut un venit de peste 500 000 de lei.