Averi uriaşe din escrocheriile cu păcănele. Sume colosale găsite acasă la infractori

Membrii reţelei care a falsificat soft-urile mai multor aparate din Sălaj şi Maramureş au făcut averi fabuloase pe urma amatorilor de păcănele. Potrivit România TV, unul dintre ei şi-a cumpărat nu mai puţin de 6 apartamente de lux în Mamaia, iar în locuinţa altuia au fost găsite 26 de kilograme de aur.

04 nov. 2015, 08:58
Averi uriaşe din escrocheriile cu păcănele. Sume colosale găsite acasă la infractori

Liderii grupării infracţionale specializate în măsluirea aparatelor din sălile de jocuri de noroc au investit banii în şase apartamente de lux în Mamaia şi în bijuterii din aur. Potrivit România TV, anchetatorii au ridicat din casele inculpaţilor peste 30 kg de bijuterii din aur, patru milioane de lei şi 130.000 euro.

Din reţea făceau parte peste 150 de patroni de localuri, care găzduiau păcănele măsluite, dar şi persoane specializate în fraude economice şi informatice. Încă din 2012 membrii grupării modificau cu chei speciale înregistrările electronice de pe prima pagină a aparatelor de jocuri de noroc, astfel încât să aibă un control clar asupra câştigurilor, iar banii să nu ajungă niciodată în mâinile jucătorilor, ci direct în buzunarele escrocilor.

Citeşte şi Familia şefului Poliţiei Sălaj, implicată în MAFIA păcănelelor

În dosar au fost reţinute şapte persoane, iar din grupul infracţional fac parte şi nepoţii şefului DIICOT Sălaj şi IPJ Sălaj.

Citeşte şi Cristina Stamate, DEPENDENTĂ de jocurile de noroc. Uite ce sumă colosală a PIERDUT într-o zi