Avertisment amuzant al unui şofer pentru vecina care îi bloca maşina

Britanicul Tobe Bailey a recurs la o folie de celofan, după ce mai întâi a lăsat un bilețel pe mașina vecinei lui, un Vauxhall Corsa, corespondentul aceluiaşi model de Opel în Marea Britanie. În bilețel pus anterior, Bailey o ruga să nu își mai lase mașina la intrarea în curtea lui.

RomaniaTV.net
20 aug. 2020, 09:02
Avertisment amuzant al unui şofer pentru vecina care îi bloca maşina

Opelul Corsa albastru a blocat mașina fiicei sale, în ciuda a două semne clare care îi indicau că locul este o intrare în garajul familiei.

„Locuiesc pe o stradă cu 26 de case și 24 de locuri de parcare. Am cheltuit aproximativ 2.000 de lire sterline punând o bordură mai joasă, anul trecut, precum și alte semne clare spunându-le oamenilor să nu parcheze acolo, dar oamenii nu respectă semnele”, spune Tobe Bailey.

„Cel puțin de două sau de trei ori pe săptămână, avem un idiot care ne blochează”, a mai declarat acesta pentru site-ul TheSun.co.uk.

Într-o noapte când s-a întors acasă a văzut din nou mașina parcată acolo. Fiica lui nu și-a putut scoate mașina din curte, așa că a scris un bilețel solicitând mutarea acesteia, dar pentru că nu s-a întâmplat nimic, a luat măsuri mai decisive. Bailey i-a învelit vecine mașina în folie de celofan.

După asta proprietarul a apărut curând la mașină. Era o fată care tocmai se mutase în casa de alături. Ei i s-a părut „foarte amuzant” și a spus că nu va mai parca acolo. Ceea ce înseamnă că abia acum mesajul a fost primit.

Citeşte şi: Experiment inedit: 120 de nemţi vor primi 1.433 de euro lunar fără să facă nimic. Specialiştii vor să analizeze comportamentul acestora