Avertisment de la Google: mai multe conturi vor fi şterse în acest an. De ce s-a luat această decizie

Google a luat decizia de a şterge mai multe conturi, în 2023. Motivele care au dus la această soluţie şi care sunt conturile vizate. Vezi dacă şi contul tău riscă să fie şters.

17 mai 2023, 10:45
Avertisment de la Google: mai multe conturi vor fi şterse în acest an. De ce s-a luat această decizie

Mai multe conturi de pe platforma Google vor fi șterse la sfârșitul anului 2023. Google a anunțat că va începe ștergerea conturilor care au fost inactive de cel puțin doi ani. Este o mișcare despre care compania spune că este menită să prevină riscurile de securitate.

Citeşte şi Garsoniera din România, la prețul unui sejur la Mamaia în 2023! Mobilată și situată chiar în fața unui mall

Concret, dacă un cont Google nu a fost folosit sau conectat între 2021 și decembrie 2023, acesta va fi șters. Se va întâmpla la fel și cu conținutul din Google Workspace. Acesta include: Gmail, Docs, Drive, Meet și Calendar, precum și YouTube și Google Photos.

Citeşte şi Culmea ignoranței! Pian de peste 35.000 de euro folosit de câțiva muncitori olteni pe post de masă. „E ca și cum ai înjura într-o biserică“

În cazul în care sunteţi în situaţia de a nu vă fi conectat de mai mult timp la contul Google, este recomandabil să o faceți. În caz, contrar, din decembrie contul va fi şters şi se pot pierde informaţii foarte importante.