Garsoniera din România, la prețul unui sejur la Mamaia în 2023! Mobilată și situată chiar în fața unui mall

România este țara extremelor. O garsonieră situată în apropierea unui mall se vinde cu prețul unui sejur la Mamaia. Iată unde este situată și cum este amenajată.

17 mai 2023, 10:42
Garsoniera din România, la prețul unui sejur la Mamaia în 2023! Mobilată și situată chiar în fața unui mall
Garsoniera i-a șocat pe potențialii cumpărători

Există o garsonieră în România care se vinde la un preț cu totul surprinzător, mai exact unul echivalent cu costul unui sejur la Mamaia în vara lui 2023. Aceasta este complet mobilată și situată în apropierea unui mall.

Persoanele care sunt în căutarea unei garsoniere decente ar putea fi interesate de un anunț care a apărut recent pe platforma OLX. Acesta menționează că este disponibilă o garsonieră de vânzare, iar proprietarul pare să fie cât se poate de hotărât să găsească un cumpărător, deoarece a listat această ofertă încă din august 2021.

Citește și: Vă mai amintiţi garsoniera de 11 metri pătraţi, de care a râs toată România? E nimica toată comparativ cu garsonierele-sicriu din Hong Kong. VIDEO

Garsoniera se situează în orașul Bacău, în apropierea mall-ului și este disponibilă doar pentru prețul de 5859 euro. Aceasta dispune de o cameră, o bucătărie, un hol și o baie, întinzându-se pe o suprafață de 23 de metri pătrați. Locuința se află într-un bloc construit în anul 1980, în perioada comunistă.

Garsoniera se bucură de o atmosferă ușor nostalgică, cu elemente care se înscriu în peisajul vremurilor trecute. Deși faptul că blocul este mai vechi poate fi considerat un dezavantaj de către unii, potențialii cumpărători trebuie să știe că blocul în care se află locuința este unul liniștit și curat. De asemenea, proprietarul menționează că mall-ul este în apropiere, ceea ce adaugă un avantaj suplimentar.

„Vand garsonieră confort2, etaj 4 izolat fara probleme, 1 camera , bucatarie spatioasa, hol si baie, 23 m patrati, îmbunătățiri, respect, 1980 anul contructiei, un bloc curat, liniștit ca persoane, interfon, in fata la ARENA MAL (…)” este specificat în anunț, unde sunt și imagini cu imobilul.

Garsoniera i-a șocat pe potențialii cumpărători

Garsoniera are o valoare comparabilă cu un sejur de 9 nopți la un hotel de 5 stele din Mamaia. Pentru o astfel de vacanță tarifele încep de la 5100 de euro. Prețul sejurului include servicii de spa, mic dejun, acces la piscină, vedere spre plajă și mare, precum și facilități precum centru de wellness sau bucătărie, așa cum sunt specificate pe platforma booking.com.

Aceasta nu este singura garsonieră care s-a dovedit a fi o afacere foarte bună. Într-o altă zonă a țării mulți oameni au fost impresionați de un astfel de imobil. Prețul acesteia i-a șocat pe potențialii cumpărători. Este chiar mai accesibilă decât un loc de parcare. Locuința este amplasată în apropierea unui punct turistic notabil, inclus în monumentele istorice ale românilor, Palatul Cantacuzino, cunoscut sub numele de „Micul Trianon”.

Proprietatea se află în comuna Florești, județul Prahova și este disponibilă la prețul de 6.000 de euro. Proprietarul este dispus să negocieze suma și este dispus să încheie un contract pentru prima casă. De asemenea, garsoniera este situată la etajul 2, într-un bloc cu 4 etaje.

Citește și: Prețul chiriilor în București a duduit! Cât a ajuns să coste să închiriezi o simplă garsonieră într-un cartier modest din Capitală