Avertisment de la Protecţia Consumatorului. Atenție la lămâile gata ambalate și cântărite! Descoperire şocantă!

Asociaţia pentru Protecţia Consumatorilor din România îi avertizează pe românii care obişnuiesc să cumpere lămâi ambalate.

19 mai 2022, 14:00
Avertisment de la Protecţia Consumatorului. Atenție la lămâile gata ambalate și cântărite! Descoperire şocantă!
Atenție la lămâile gata ambalate și cântărite!

Avertisment de la Protecţia Consumatorului. Este vorba despre lămâile cântărite şi ambalate în plasă, gata pentru a fi puse în coşul de cumpărături. În urma testelor făcute, s-a observat că, de multe ori, cantitatea înscrisă pe etichetă nu corespunde, de fapt, cu ce este în realitate!

Avertisment de la Protecţia Consumatorului. Atenție la lămâile gata ambalate și cântărite! Descoperirer şocantă!

Asociaţia pentru Protecţia Consumatorilor atenționează că în unele cazuri s-au găsit diferenţe de până la aproape 200 de grame! „Atenție la lămâile ambalate și cântărite! Ce-i pe etichetă s-ar putea să nu dea cu ce arată cântarul! Doar o diferență de 172 grame!!!”, a scris Asociaţia pentru Protecţia Consumatorilor din România pe pagina de Facebook.

Ce trebuie să conţină OBLIGATORIU etichetele pentru produsele din carne de pui. Anunţul de ultimă oră făcut de ANPC

Din 6 aprilie 2022, reclamaţiile la Protecţia Consumatorului vor putea fi depuse doar între anumite ore întrucât sistemul de depunere a reclamaţiilor online se modernizează, iar în vederea realizării lucrărilor, utilizarea formularului de reclamaţii online va fi limitată. „Măsura este necesară pentru ca lucrările începute să se poată derula într-un termen optim şi să se poată realiza testările necesare platformei online, care să permită funcţionarea ei în parametrii prevăzuţi”, se arată în anunţul postat pe site-ul ANPC.

ANPC, sancțiuni drastice pentru marile supermarketuri din țară! Lidl, Kaufland și Mega Image au primit amenzi uriașe