Avertisment pentru românii care plănuiesc o vacanță în Italia. Sora lui Mircea Badea: ”A crescut infracționalitatea până la cer”

Sora lui Mircea Badea trage un semnal de alarmă în legătură cu înmulțirea jafurilor și a hoților în Italia. „Nu mai e de trăit în Italia”.

12 apr. 2024, 10:22
Avertisment pentru românii care plănuiesc o vacanță în Italia. Sora lui Mircea Badea: ”A crescut infracționalitatea până la cer”

Naty Badea, sora lui Mircea Badea, a avertizat asupra unor lucrurile mai puțin frumoase care se întâmplă în Italia în această perioadă. Aceasta a făcut un anunț și pentru românii care urmează să-și petreacă vacanța în această țară.

„Nu mai e de trăit în Italia, vreau să vă semnalez un fenomen și dacă veniți ca turiști să aveți mare grijă. A crescut infracționalitatea până la cer. Cerul ăsta albastru din însorita Italie. Efectiv sunt jafuri la drumul mare, în plină zi, pe stradă, în magazine, în locuințe. Eu nu am auzit în viața mea atâtea jafuri și furturi câte se întâmplă aici în ultima vreme”, a spus sora lui Mircea Badea.

Citește și: Cine este românul care și-a pierdut viața în explozia de la hirdocentrala din Italia. Petronel a lăsat în urmă o soție și doi copii

Potrivit lui Naty Badea, cele mai mari probleme ar fi la Roma și Milano. Dar nu face excepție nici orășelul în care locuiește sora lui Mircea Badea, care a povestit cum a fost jefuit patronul unei cofetării de unde ea își cumpără prăjituri. „La Roma și Milano, atenție, dacă mergeți în aceste locuri nu vă expuneți nimic de valoare. E posibil ca pentru un ceas să vă ia cu tot cu mână. Și pe stradă, vorbim.

Citește și: O activistă din Italia a fost atacată de un român. Acesta ar fi încercat sa fure telefonul unui turist

Apoi, patronul unei cofetării de unde mâncam eu, pe stradă, i-au luat Rolex-ul de la mână de o domnișoară pe bicicletă. L-au operat, ca să zic așa, a operat problema, i-a luat ceasul de la mână. L-a și dărâmat pe om, fiind foarte bătrân, a fost foarte afectat”, a mai spus sora lui Mircea Badea, potrivit retetesivedete.ro.