Avertismente din Europa. Adversarele Stelei, Petrolului şi Astrei, victorii clare în ultima etapă

Steaua, Petrolul Ploieşti şi Astra Giurgiu joacă la mijlocul săptămânii viitoare în prima manşă a pla-off-ului cupelor europene. În etapa a treia a Ligii 1, Steaua şi Petrolul au obţinut victorii în deplasare, dar nici adversarele lor din Europa nu s-au lăsat mai prejos.

11 aug. 2014, 10:35
Avertismente din Europa. Adversarele Stelei, Petrolului şi Astrei, victorii clare în ultima etapă

Steaua va juca marţi, 19 august, împotriva lui Ludogoreţ Razgrad în play-off-ul Ligii Campionilor, iar bulgarii traversează o formă foarte bună după ce au eliminat-o pe Partizan Belgrad, în turul 3.

Citeşte şi Steaua se întăreşte. Un mijlocaş a semnat deja, Hamza e aşteptat astăzi

Sâmbătă, în etapa a 4-a a campionatului de la sud de Dunăre, Ludogoreţ a învins cu 4-1 în deplasare pe Lokomotiv Plovdiv, două dintre goluri fiind marcate de atacantul brazilian Juninho Quixadá. Victoria vine la doar o săptămână după ce Ludogoreţ câştiga acasă cu 3-0 în faţa celor de la Marek Dupniţa. În campionat, Ludogoreţ se află pe locul 3, la trei puncte de liderul ŢSKA Sofia.

În schimb, adversara Petrolului din play-off-ul Ligii Europa, Dinamo Zagreb, are punctaj maxim după patru etape jucate în Croaţia. În ultimul meci, Dinamo a câştigat cu 2-1 pe terenul lui Osijek, graţie unei „duble” semnate de Duje Cop.

Duminică, la aceeaşi oră la care Astra Giurgiu pierdea surprinzător la FC Botoşani, adversara sa din Liga Europa, Olympique Lyon, începea cu o victorie noul sezon al campionatului Franţei, după 2-0 acasă, cu Rennes, prin golurile lui Steed Malbranque şi Lacazette.