Avion de pasageri prăbuşit la scurt timp după decolarea de pe aeroport VIDEO

Un avion cu 101 persoane la bord s-a prăbuţit la scurt timp după decolarea de pe aeroportul din Durango, Mexic, 37 de persoane fiind rănite, dintre care două se află în stare critică.

RomaniaTV.net
01 aug. 2018, 07:57
Avion de pasageri prăbuşit la scurt timp după decolarea de pe aeroport VIDEO

Zborul AM2431 al Aeromexico decolase de pe Aeroportul Internaţional Guadalupe Victoria şi trebuia să ajungă în Ciudad de Mexico. La câteva minute după decolare, avionul s-a prăbuşit, datele preliminare indicând faptul că vremea nefavorabilă a fost cauza. În zonă ploua torenţial în momentul decolării. 

Aeronava a luat foc după prăbuşire, însă majoritatea persoanelor aflate la bord au reuşit să iasă prin propriile forţe. Ministerul Transporturilor din Mexic a comunicat că aeronava s-a prăbuşit la aproximativ 10 kilometri depărtare de aeroportul internaţional din Durango.

La bordul aeronavei se aflau 97 de pasageri şi patru membri ai echipajului. Autorităţile au comunicat că dintre cei aflaţi la bord, 37 de persoane au fost internate în spital, două fiind în stare critică. Numele şi naţionalităţile celor aflaţi la bord nu sunt cunoscute deocamdată.