AVION PRĂBUŞIT în Columbia. Au fost găsite cutiile negre ale aeronavei

Cele două cutii negre ale ale avionului care s-a prăbușit luni în Columbia cu 81 de persoane la bord, printre care și membrii echipei de fotbal braziliane Chapecoense, au fost găsite.

RomaniaTV.net
29 nov. 2016, 21:36
AVION PRĂBUŞIT în Columbia. Au fost găsite cutiile negre ale aeronavei

Guvernatorul provinciei columbiene în care s-a prăbuşit avionul, Luis Perez Gutierrez, a anunţat că specialiştii vor analiza conţinutul cutiilor negre pentru a stabili cauza tragediei. În timpul unui apel de urgență în jurul orei 3.00GMT, în timpul nopții de luni spre marți, pilotul se plângea de pene electrice.

Aparatul de zbor al companiei boliviene Lamia, un Aeropspace 176 britanic, fusese pus în circulație în 1999.

AVION PRĂBUŞIT în Columbia. PRIMELE IMAGINI de la locul tragediei FOTO

Componenții echipei braziliene de fotbal Chapecoense se deplasau către orașul columbian Medellin pentru a disputa prima manșă a finalei Copei Sudamericana, împotriva formației locale Atletico Nacional, în momentul în care aeronava în care se aflau s-a prăbușit. Cupa Sudamericana este o competiţie echivalentă Ligii Europa.

Tragedie aviatică în Columbia. Ultimele imagini din avionul groazei, cum s-au pozat fotbaliştii FOTO

Doar şase pasageri ai avionului au supravieţuit accidentului aviatic. Avionul decolase din Bolivia și s-a prăbușit în apropierea aeroportului Jose Maria Cordova din Medellin. Aparatul transporta 72 de persoane și 9 membri ai echipajului.

Între supravieţuitori se află fundaşul de 27 de ani Alan Ruschel, împrumutat anul acesta de la Internacional Porto Alegre. Ruschel se află în stare stabilă, la spital.

Fotbalistul care şi-a presimţit moartea. Ce a postat Santana pe Instagram înainte de prăbuşirea avionului FOTO

Chapecoense este deţinătoarea titlului în statul brazilian Santa catarina şi a încheiat pe locul 14 ultima ediţie de campionat din prima ligă braziliană.

, a anunțat marți guvernatorul provinciei unde a avut loc accidentul, Luis Perez Gutierrez.