AVION PRĂBUŞIT în Columbia. PRIMELE IMAGINI de la locul tragediei FOTO

Un avion al companiei boliviene Lamia, s-a prăbușit la circa 50 de kilometri de aeroportul José María Córdova din Medellín. La bordul avionului se aflau 81 de persoane, respectiv 72 de pasageri și 9 membri ai echipajului. Există cinci sau șase supraviețuitori, unui dintre ei fiind un ziarist. Marţi seară au apărut şi primele imagini de la locul tragediei, care arată că cea mai mare parte a aparatului de zbor a fost spulberată în urma impactului.

RomaniaTV.net
29 nov. 2016, 16:09

Avionul transporta echipa de fotbal braziliană Chapecoense a Medellin pentru finala Copa Sudamerica. Printre pasageri se numărau fotbalişti, echipa tehnică şi administrativă, suporteri şi jurnalişti.

Chiar înaintea prăbuşirii echipajul semnalase existenţa unor probleme electrice. Aeronava ar fi urmat să aterizeze în 7 minute şi se afla la câteva zeci de kilometri de aeroportul de destinaţie îm momentul prăbuşirii.

O echipă de fotografi a ajuns la locul tragediei şi a surprins imagini care fac cu atât mai greu explicabil faptul că există supravieţuitori.

Click pe imagine pentru a vedea fotografiile la rezoluţie mai mare

Epava se află într-o zonă greu accesibilă, astfel că recuperarea rămăşiţelor va fi destul de dificilă.