AVION PRĂBUŞIT în FRANŢA: Primele IMAGINI ale CUTIEI NEGRE pe care au găsit-o anchetatorii

Anchetatorii care cercetează cauzele prăbuşirii avionului companniei Germanwings, în Alpii Francezi, au dat publicităţii primele imagini ale cutiei de înregistrare a convorbirilor piloţilor, aşa-numita "cutie neagră".

25 mart. 2015, 15:21

Imaginile uneia dintre „cutiile negre” ale avionului companiei aviatice low-cost Germanwings, care s-a prăbuşit, marţi, în Franţa, într-o zonă muntoasă, au fost date publicităţii.

Anchetatorii francezi urmează să analizeze înregistrările conversaţiilor din cabina piloţilor şi, eventual, sunetele de alarmă înainte de prăbuşirea avionului. Din cabina piloţilor Zborului 9525, al companiei Germanwings, nu a fost emis niciun semal de alarmă atunci când aparatul de zbor a pierdut în 8 minute aproximativ 2.000 de metri altitudine, înainte de a se prăbuşi. 

Citeşte şi Patronul Lufthansa, despre tragedia din Alpi: Accidentul este inexplicabil, avionul era „tehnic ireproşabil”

În urma catastrofei de marţi nu au fost supravieţuitori. Toate cele 150 de persoane de diferite naţionalităţi aflate în avion au murit.

Specialiştii caută acum şi cea de-a doua „cutie neagră” a aparatului prăbuşit, pe care se află înregistrate datele de zbor.