Avion prăbuşit în Rusia. Toţi pasagerii aflaţi la bord au murit VIDEO

Cauzele probabile ale căderii sunt o defecțiune tehnică și o eroare la pilotare în condiții meteorologice nefavorabile.

03 nov. 2021, 15:48
Avion prăbuşit în Rusia. Toţi pasagerii aflaţi la bord au murit VIDEO

Avion prăbuşit în Rusia. Avionul cargo An-12 s-a prăbușit în regiunea Irkutsk, lângă satul Pivovarikha. A fost operat de compania aeriană din Belarus Grodno, potrivit Nexta.

Potrivit informațiilor actualizate, la bordul avionului prăbușit se aflau cel puţin șapte persoane. Toți cei de la bord au murit. Avionul a luat foc la aterizarea pe un aeroport din Siberia, au anunţat autorităţile ruse, transmite AFP.

Rusia provoacă NATO, imagini din satelit. A masat trupe şi tancuri la graniţa cu Ucraina şi a exersat distrugerea de ţinte în Marea Neagră, în apropierea navelor de război americane

Înainte de aterizare, echipajul a informat despre necesitatea de a ocoli. Cauzele probabile ale căderii sunt o defecțiune tehnică și o eroare la pilotare în condiții meteorologice nefavorabile. Se spune că avionul „căra mâncare”.

Potrivit informațiilor actualizate, la bordul avionului prăbușit se aflau șapte persoane. A zburat din Chukotka cu realimentare în Irkutsk. Avionul a dispărut de pe radare în timp ce era în faza de aterizare spre un aeroport din apropierea oraşului Irkutsk, potrivit Ministerului rus al Situaţiilor de Urgenţă. Aparatul plecase din oraşul Iakuţk.

Un avion cu paraşutişti s-a prăbuşit recent în centrul Rusiei. 16 persoane au murit

Deşi Rusia şi-a îmbunătăţit standardele de siguranţă în transportul aerian, accidentele aviatice continuă să fie frecvente în această ţară, mai ales cele cu avioane vechi şi ale unor companii ce operează în regiuni izolate.

Un avion care transporta paraşutişti civili s-a prăbuşit duminică în centrul Rusiei, a anunţat Ministerul pentru Situaţii de Urgenţă, din primele informaţii rezultând că 16 persoane aflate la bord şi-au pierdut viaţa, informează AFP.

Morţi, răniţi şi case distruse, în SUA, după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit lângă un liceu. VIDEO
Un număr de 23 de persoane se aflau la bordul avionului, care s-a prăbuşit la ora locală 9:23 (6:23 GMT) în Republica Tatarstan, a precizat ministerul rus pe Telegram.

Şapte persoane au fost salvate, iar în cazul celorlalţi 16 pasageri nu există „niciun semn de viaţă”, a declarat un reprezentant al ministerului pentru agenţia RIA Novosti.