Morţi, răniţi şi case distruse, în SUA, după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit lângă un liceu. VIDEO

Cel puţin două persoane au murit, două au fost grav rănite şi două case au fost avariate după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit lângă un liceu, la Santee, la est de San Diego, în California.

12 oct. 2021, 11:36
Morţi, răniţi şi case distruse, în SUA, după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit lângă un liceu. VIDEO

Cele două victime ale accidentului sunt pilotul avionului şi un livrator de la compania UPS, al cărui camion a fost distrus în explozia care a urmat prăbuşirii avionului. Alte două persoane au suferit arsuri şi au fost transportate la spital.

Un incendiu care a urmat exploziei a distrus, de asemenea, două case aflate în apropiere, a anunţat, într-un mesaj postat pe Twitter, Primăria Santee.

Citeste si Avion prăbuşit. Cadavrele au fost recuperate din epavă, dar nu s-a putut face identificarea

Avionul, un Cessna bimotor de tp C340, se îndrepta către Yuma, în Arizona, dinspre aeroportul din Montgomery Field de la San Francisco, însă, din cauza unor probleme tehnice, a încercat să aterizeze la Gillespie Field, în apropiere de liceu, unde s-a prăbuşit, potrivit NBC.

Nu se ştie încă numărul exact al persoanelor aflate la bord.

Mai multe vehcule au luat foc, însă pompieri au stins flăcările înainte să se extindă la locuinţe.

Reprezentanţii Liceului Santana, situat la trei străzi de locul unde s-a prăbuşit avionul, au anunţat într-un mesaj postat pe Twitetr că toţi elevii sunt în siguranţă.

Mai multe străzi au fost închise din cauza accidentului.

Citeste si Avion prăbuşit în Rusia. Primele imagini de la locul tragediei VIDEO