Avion prăbuşit într-un lac. Pilotul, singurul ocupant al aeronavei, a murit

O aeronavă experimentală s-a prăbuşit într-un lac din statul american Lousiana, informează CNN. Pilotul, singurul ocupant al avionului, şi-a pierdut viaţa.

24 mai 2021, 14:46
Avion prăbuşit într-un lac. Pilotul, singurul ocupant al aeronavei, a murit
Avion experimental prăbuşit în Louisiana

Avion prăbuşit. Accidentul s-a produs duminică, 23 mai, la Cross Lake, în apropierea orașului Shrevport din Louisiana. Primele apeluri la numărul de urgență au fost făcute duminică după-amiază, înainte de ora 15, ora locală.

Avion prăbuşit într-un lac. Cadavrul pilotului a fost găsit înăuntrul cabinei

Mai multe persoane care au apelat numărul de urgenţă au subliniat prezența unei parașute înfășurate, deasupra apei. Scafandarii ajunşi la faţa locului au depistat epava avionului sub apă, în partea de sud a lacului. Corpul pilotului, care se afla încă înăuntrul avionului, a fost recuperat.

Citeste si Vulcanul Nyiragongo a erupt pentru prima dată în ultimele două decenii, iar 15 oameni şi-au pierdut viaţa. Stratul de lavă răcită, de înălţimea unei clădiri cu trei etaje

Avion prăbuşit

Epava  a fost transportată la aeroportul regional Shreveport, în așteptarea investigatorilor de la Comisia Națională pentru Siguranța Transporturilor și Administrația Federală a Aviației.

Citeste si Povestea dramatică a unui cuplu care a murit în telecabina prăbuşită în Italia: au fugit de frica atacurilor Hamas din Tel Aviv şi şi-au găsit sfârşitul în telecabina morţii

 

 


loading...
Partenerii noștri