Avion prăbuşit, la bord se aflau mulţi milionari. A fost găsită epava după ore de căutări

A fost găsită epava avionului dispărut vineri în Costa Rica. La bord se afla un cunoscut antreprenor german, dar şi alţi oameni de afaceri.

22 oct. 2022, 20:20
Avion prăbuşit, la bord se aflau mulţi milionari. A fost găsită epava după ore de căutări

Avion prăbuşit, în Costa Rica. Autorităţile din Costa Rica anunţă că au găsit epava despre care se crede că ar fi a avionului dispărut. Aceasta a fost descoperită la 28 de kilometri distanţă de aeroportul din Limon.

Autorităţile au precizt că sâmbătă s-a găsit epava unui avion, la aproximativ 28 de kilometri de aeroportul Limon. Se crede că este vorba de avionul privat în care se aflau Schaller, fondatorul reţelei germane McFit, şi membri ai familiei sale.

La bord se afla un cunoscut antreprenor din Germania în vârstă de 53 de ani, Rainer Schaller. El călătorea împreună cu alţi germani, printre care o femeie de 44 de ani, un bărbat de 40 de ani şi doi copii. Pilotul, în vârstă de 66 de ani, era cetăţean elveţian, potrivit autorităţilor din Costa Rica.

Elicopter militar, prăbuşit în munţi. Toţi cei cinci soldaţi de la bord şi-au pierdut viaţa
Avion a dispărut vineri seara în Costa Rica. Sâmbătă, Paza de coastă şi poliţia locală au căutat aparatul de zbor care a pierdut contactul cu autorităţile când se află în apropierea coastei Caraibelor, a declarat un oficial, potrivit Reuters.

Autorităţile din Costa Rica au primit vineri seară o alertă cu privire la dispariţia unui avion, închiriat pentru un zbor privat, care se îndrepta dinspre Mexic spre aeroportul Limon din Costa Rica, a explicat ministrul de Interne, Jorge Torres, într-o înregistrare video.

Stenogramele discuţiei pilotului elicopterului PUMA prăbuşit la Cogealac cu turnul de control. Echipajul plecase să caute un MIG prăbuşit în zonă
„Avionul a pierdut comunicarea cu turnul de control în apropiere de Barra de Parismina (la câteva minute de Limon) şi am activat imediat protocolul cu Garda de Coastă şi Serviciul de supraveghere aeriană”, a declarat Torres.