Avion prăbuşit, pasagerii aflaţi la bord nu au supravieţuit

Avion prăbuşit. Numele persoanelor decedate vor fi făcute publice după ce rudele lor apropiate vor afla trista veste de la autorităţi.

04 feb. 2023, 08:16
Avion prăbuşit, pasagerii aflaţi la bord nu au supravieţuit

Avion prăbuşit. O aeronavă de luptă SF260 al Forțelor Aeriene din Zimbabwe (AFZ) s-a prăbușit în zona Mlezu, iar în urma impactului cei doi piloți de la bord au murit. Aeronava se afla într-o ieșire de antrenament de rutină când a lovit o linie electrică și s-a prăbușit.

Avion prăbuşit, niciun pasager nu a supravieţuit. Primele imagini de la locul tragediei
Numele persoanelor decedate vor fi făcute publice după ce rudele lor apropiate vor afla trista veste de la autorităţi.

Într-un mesaj după accident, comandantul AFZ, mareșalul aerian Elson Moyo, a declarat că un nor întunecat a cuprins AFZ în urma accidentului nefericit de la antrenament care a luat viața a doi piloți. „Am aflat cu inima grea despre moartea a doi dintre piloții noștri după un accident. În acest moment, gândurile și rugăciunile noastre sunt la familiile piloților decedați.

Avion prăbuşit în mare. Primele imagini cu epava
„Vreau să transmit cele mai profunde condoleanțe familiilor și prietenilor celor decedați pentru această pierdere tristă a piloților AFZ care erau de serviciu și își jucau rolul pentru a se asigura că AFZ își îndeplinește mandatul de a apăra spațiul aerian și integritatea teritorială a Zimbabwe”, a spus Air. Mareșalul Moyo.